Hej mina hjärtan! Hittade den här gamla godingen i min fotosamling! Herregud vad tiden går fort. Det känns som om jag tog bilden i förrgår! Fast bilden är tagen nästan 5-6 år tillbaks - OMG! Har jag förändrats? Eller är jag lik? Inte vet jag, men det känns som om jag tog bilden idag, för jag kan erkänna att jag känner mig väldigt lik. Men hursomhelst ser dagen ut såhär...

Jag har precis varit på en synundersökning på Synsam där jag har kollat synen, samt pratat och fått lite råd kring vilka bågar jag ska köpa. Jag har mina favoriter... Men självklart ska dem brillorna kosta som allra mest. Är det värt att köpa ett par glasögon för flera hundra, tusenlappar? Ja, jag tycker det, för det är ju ändå en detalj jag ska leva med två år framöver.

Sedan har jag ätit lunch på stan med mina fastrar. Det var jättemysigt! Nu sitter jag på bussen påväg in till Ätstörningsenheten där jag ska träffa min behandlare. Det gamla vanliga, en lätt fysisk kontroll och ett samtal på 60 minuter. Tiden brukar gå så himla fort, så man hinner inte prata massvis. Men en hel del hinner man prata om, det viktigaste iallafall. Ni får hålla tummarna för mig och säga lycka till. ;)
Jag är jättenervös för vikten, som det gamla vanliga! Men det ska nog allt gå bra! Kram, Kramis❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229