Min kärnfamilj - This is my twin sister, Tilde!

Tilde - Trovärdig! Man kan alltid lita på min tvillingsyster iallafall i mitt fall som syster. Jag delar mest hemligheter med Tilde i alla kategorier på hela universum.

Tilde - Impulsiv. Om Tilde bestämt sig för en sak så är det så, oavsett om hon hunnit sova på saken. Tilde tvekar aldrig på saker och ting, om det inte påverkar hennes framtid såsom gymnasievalet.

Tilde - Lättlärd. Tilde har aldrig behövt kämpa lika mycket som mig under livets gång. Hon har alltid haft lätt i skolan och socialt för att få de där drömbetygen eller vännerna.

Tilde - Driven i saker och ting framförallt i skolan. Om Tilde siktar på högsta betyg i matematik så kämpar hon sitt yttersta för att få det där drömbetyget. Hon lyckas inte alltid, men nästan...!

Tilde - Engagerad i allt och alla. Tilde siktar inte på de där bra betyg utan de bästa betygen, vara den duktiga/bästa flickan som ser bra ut och har massvis av bästa vänner vid sin sida dygnet runt. Hon engagerar sig alltid sitt yttersta för att passa in och leva drömlivet, helt enkelt...

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

happyM
,
SÅ himla fina inlägg om din fantastiska familj ❤️ Stor kram ❤️nouw.com/happym
ByAlma
,
Tack snälla! Dem är mina överlevare❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229