Hemligheterna bakom min mamma!!

Min kärnfamilj - This is my mother!

Josefina - Jag har alltid uppfattat min mamma som den modigaste i familjen, som både är stark fysiskt men framförallt psykiskt. Hon är en tuffing med mod ut i fingertopparna.

Josefina - Orädd passar in i den första kolumnen, kanske är det därför hon jobbar inom vården? Blod, spyor och bakterier är inte äckligt utan en del i människokroppen, menar Josefina.

Josefina - Självständig, snabbtänkt och saklig är min mammas rätta egenskaper. Hon vet vad hon vill och tycker, samt är ärlig om den saken.

Josefina - Envis! Jag har ingen chans att vinna i ett argument mot min mamma. Hon är fast och beslutsam i sina val och beslut, som till störst del är positivt.

Josefina - Flexibel både på arbetsplatsen men även här hemma. Mamma är beslutsam i det hon vill samtidigt som hon är flexibel i sitt sätt att tänka.

Josefina - Inspirerande, på det sätt att hon ser möjligheter i allting. Mamma menar att man kan uppfylla alla sina drömmar bara med lite kämpaglöd och stark vilja att förändras. Det kan vara svårt på vägens gång men det är inte omöjligt...

Josefina - Nyfiken om livet! Mamma gillar att utforska världen, därmed älskar hon att resa till nya länder och prova på nya olika sorters miljöer och maträtter.

Josefina - Accepterande till allt och alla. Alla människor är lika värda oavsett hudfärg, kön, kultur, tro, intressen med mera.

Kram, Kramis <3

Kram, Kramis <3

Gillar