Psykisk ohälsa

"Hej mitt värsta fiende någonsin"! Det kan jag verkligen säga och jag menar det faktiskt!

När mina vänner har suttit tillsammans på en resturang och haft en underbar måltid. Har jag suttit hemma och varit deprimerad, skrikit över att mamma tagit för mycket smör på min macka. Eller lagt en köttbulle för mycket på min talrik en vad jag hade bestämt mig att äta.

Den vardagen har jag levt i, i flera veckor, månader, år och har fortfarande lång väg att vandra. Kanske inte fysiskt sätt men psykiskt! Du har inte bara förstört mig under dessa år utom också min familj, vänner och släkt. Tänk att min närmaste släkt och vänner varit tvungna att vakta mig. Nästan som om de hade varit barnvakt till en 3 åring. Så jobbigt är det, eller ännu mer! Sätt till att jag åt över huvudtaget eller vaktat mig utanför badrumsdörren så jag inte skulle förstöra mig ännu mer.

Om jag inte hade haft min familj så skulle jag kanske inte suttit här idag. Det har jag faktiskt insätt nu äntligen! Eller varit tvångsinlagd på sjukhus med sond i näsan. Anorexin har förstört mig så mycket under dessa år, men när jag gått igenom helvetet så tror jag att jag kommer vara starkare än någonsin.

Jag har ägnat dagar med gråt, svett och tårar. Panikattack efter panikattack, självmordstankar, självskadebeteende, depressioner och sist men inte minst ångest. Har nog aldrig haft så mycket ångest i hela mitt liv under dessa år. Då har jag inte levt ett toppenliv innan heller. Redan då med ångest och depressioner och utan dess like. Säger bara så här att jag skulle inte ens vilja se min värsta fiende med ätstörningar. För så hemskt är det och om du kan bli frisk från helvetet, då kan jag också det!

You are Beautiful Inside and Out, #fuckanorexia

Styrkekramar till er som är drabbade! Vi klarar detta tillsammans, kram❤️

Gillar

Kommentarer

lovebyagge
,
Anorexi och ätstörningar är en jävla helvetessjukdom som man inte önskar någon. Men du är otroligt stark och en dag kommer du stå där på andra sidan frisk och ha vunnit över sjukdomen. ❤️nouw.com/lovebyagge
ByAlma
,
Åh blir helt tårögd i ögonen! Vi klarar detta tillsammans, kram❤️nouw.com/byalma
beccasmelodi
,
Du är så stark och du klarar ta dig helt ur detta! Man kan inte ändra det som varit men man kan börja med en förändring på en gång ❤ Massa kramar ❤nouw.com/beccasmelodi
ByAlma
,
Du ska veta att jag blir helt rörd av dina varma ord. Ska verkligen försöka ta till mig det, kram❤️nouw.com/byalma
IP: 82.99.3.229