Har jag gått och blivit knäpp?

Har jag gått blivit knäpp, eller stämmer detta mellan alla syskonpar?

Hej mina hjärtan! Att vara tvilling är inte alltid lätt, men det finns betydligt fler saker som är positivt med att just vara tvilling. Jag har varit enäggstvilling under hela mitt liv (konstigt?) och har ingen aning om hur det är att just inte ha en halva efter sig hela dagarna. Tanken slog mig att vara "själv" i alla situationer, inte ha någon annan bredvid sig som stöd. Hur är det att inte veta hur sitt syskon mår eller tänker? Att just vara enäggstvilling är ett tillstånd som betyder att man kan se in i den andra personen - tvillingen!

Om Tilde är ledsen, märker jag det väldigt tydligt, det blir liksom spegelvänd. Och tvärsom om jag mår dåligt räcker det för Tilde att vara i samma rum för att ha en inblick i det. Det låter säkert helt sjukt, men jag bara vet hur Tilde mår just nu eftersom att jag just nu sitter bredvid Tilde i hennes säng nere i källaren. Hon är lite stressad pga. att hon blir hämtad av hennes och min väns föräldrar om bara några enstaka minuter här hemma. Kroppsspråket, ordvalet eller ansiktsuttrycket visar detta. Jag vet inte hur, men så är det bara...?

Det är faktiskt lite läskigt, för vi tänker någorlunda likadant hela tiden. Oavsett om en utav oss är glad, ledsen, arg osv...

Min fråga till er är "känner ni av dessa signaler från en annan människa?" Skriv genast isåfall, tack!! Jag vet faktiskt inte om detta stämmer enbart mellan tvillingpar eller är det så för alla syskon? Är detta ett tvillingstänk, eller har jag gått och blivit knäpp och bara inbillat mig detta?

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

amandalarssons
amandalarssons,
Så coolt att tvillingar har såna band där man kan känna av hur varandra mår osv!nouw.com/amandalarssons
ByAlma
ByAlma,
Verkligen!❤️nouw.com/byalma
megkaup
megkaup,
gud vad ballt ändå, att ni är såpass tajta att ni "känner av" varandras sinnesstämning! klart man kan känna av hur ens syskon mår eftersom man känt dom hela livet, men jag tror inte det riktigt är samma grej som med dig och din tvilling 😊 ni har något alldeles extra speciellt, kan jag tänka mig!nouw.com/megkaup
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229