Har jag blivit utfryst i skolan?

Hej! Hoppas ni hade det bra igår, det hade jag! Problemet var bara att jag var extremt trött igår, så det fick inte bli några inlägg igår. Men hoppas det var okej!

Idag ska jag bara slappa, plugga och bara vara. Känns som det är behövligt, har varit så i varv denna vecka. Känt mig nervös, trött och spänd i hela kroppen, problemet är att jag inte vet varför? Kanske jag sover för lite eller får i mig för lite näring, jag vet inte?

Men samtidigt är jag glad, sprallig och förväntansfull på samma gång. Kanske har det blivit ett stort kliv ut i verkligheten när jag börjat plugga på gymnasiet?

Innan sommarlovet vågade jag knappast gå till affären och handla lite mjölk. Eller ta bussen till Örebro själv? Bara på några få veckor har jag vuxit i mig själv, och förändrats till en ny Alma.

Tack vare att jag börjat gymnasiet! För mig är det väldigt stort och en stor seger. Ett annat stort exempel är att jag skulle aldrig våga räcka upp handen under undervisningen i skolan på högstadiet. Men nu är det jag som räcker upp handen mest och svarar på frågorna under genomgångarna. Visst är det konstigt?

Kanske för att jag känner mig mer bekväm i klassen, det gör inget om man svarar fel. Det är inte hela världen. När jag gick på Skranta kände jag mig utanför, lite retad och mötte blickar från olika håll och kanter. Det var mycket skratt bakom ryggen och skvaller. Men nu är alla med alla och varenda en får vara sig själva, utom elaka kommentarer. Jag har aldrig varit med om det i skolan förut och önskar verkligen att det får vara så, över hela världen. Ingen mobbing eller kränkningar i skolan, visst skulle det vara toppen? Kram❤️

Gillar

Kommentarer

lovebyagge
lovebyagge,
Gud vad glad jag blir när jag läser hur bra du trivs på gymnasiet! Låt ingen ätstörning sabba det för dig nu. ❤️
nouw.com/lovebyagge
ByAlma
ByAlma,
Åh tack snälla! Det betyder jättemycket för mig! Ätstörningen är svår, men jag ska absolut inte förstöra min chans nu. Kram<3
nouw.com/byalma
johnssons
johnssons,
Alla styrkekramar till dig❤️
nouw.com/johnssons
linaahnberg
linaahnberg,
Alltså wow Alma! Blir så glad över att läsa att det har blivit så bra på gymnasiet, det är du värd <33 Bamsekramar i massor <3
nouw.com/linaahnberg
ByAlma
ByAlma,
Asså finaste du! Jag hoppas du mår bättre snart, styrkekramar tillbaks, kram<3
nouw.com/byalma