Gott & Blandat

Hej! Hoppas allt är bra med er. Själv är det bra, tänkte snart gå upp och locka håret. Så jag blir lite vår fin imorgon. Jag är sjuk i en ätstörning och därför tänkte jag lägga ut lite nyttigare recept, som passar till alla! För vem gillar inte frukt? Det behöver inte vara så anvaserat för att det ska funka tills vardag men framförallt till fest.

Om man är hälsosam eller att man bara är inte sugen på sötsaker så passar de här fruktspetten perfekt. Själv tycker jag att det ser roligare, godare och elegantare ut med fruktspett en ett äpple eller annan frukt bara uppskuret. Det bästa med fruktspett tycker jag är att man får välja vilken eller vilka frukter man kan tänka sig att äta och framförallt tycker är gott. Om man vill avancera det lite mer, kan man grilla spettsen för att göra det lite mer somrigt. Det passar perfekt till alla!

Om man vill vara lite onyttigare så kan man lägga till marshmallows eller lite smält choklad ovanpå. En efterrätt behöver inte vara så avancerad som sagt. Jag själv tycker det här ser godare ut en att äta en massa godis en fredagkväll efter jobbet. Vad tycker ni? Kram Alma <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229