Hejsan svejsan! Gå upp klockan 5 är inte roliga miner. Det har däremot gått prima, och resan har gått snabbt. Morfars bil rullade ut på gatan 06.20 och ett stopp för upphämtning strax därefter. Några minuter senare gick bussen från Degerfors som tog mig och Elvira till Laxå. Där ett tåg tog oss till Götlaborg! Här är vi nu💓

Tre hela dagar och två nätter väntar härnäst. Vi ska tillbringa våra dagar i stan med shopping, trevliga måltider och nöjen. Vi tvivlar på vilka attraktioner som är mest nödvändiga. Museumbesök, gym, båtturer eller bio av något slag. Kanske hinner vi alla! Vem vet?

Fler bilder från mitt i veckan weekenden kommer offentliggöras inom kort. Det känns väldigt kul att hitta på något med Elvira själv, men ändå känns det konstigt att 7 mil längre ner i landet befinner sig min andra halva. Jag har under den senaste perioden tillbringat flera utflykter ensam med kompisar, vilket är underbart. Känslan av att få vara fri och inte ha en kroppshydda bakom hällarna känns väldigt skönt. Men personen bakom saknas, Alma. Läser du detta ska du veta att Elvira och jag ser fram emot många roliga resor med GOD mat kvickast när du blivit all right. Däremot kommer du likt som dina följare ledsaga oss.

/ Tilde

Gillar

Kommentarer

Ellinore
Ellinore ,
Åh va kul det ska bli att få följa dig här en tid 🤗
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229