Mina funderingar & frågeställningar

Gävlebocken!

Hej mina hjärtan! Igår var jag tillsammans med resten av min familj i Gävle för att titta på Gävlebocken. Om jag ska vara ärlig så trodde jag att bocken skulle vara betydligt större än den faktiskt var. Nu säger jag verkligen inte att bocken var liten, för det var långt ifrån fallet. Hursomhelst var Gävlebocken väldigt fin och det var kul att åka förbi och fotografera lite, eftersom att jag aldrig har varit och sätt Gävlebocken förut i verkligheten, utan bara på bild på datorn. Har ni sätt Gävlebocken någon gång? Tycker ni att bocken var stor isåfall?

Det finns båda den lilla Gävlebocken och den stora Gävlebocken i Gävle. Vi såg både och men jag fotograferade bara den stora bocken, som ni ser på bilden ovan. Nu känns det som att jag håller i en SO-lektion för er, men, men...! Det kan väl också vara lite roligt och intressant!? ;)

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

happyM
,
Haha åh relaterar verkligen!! Har sett den en gång och blev då chockad över att den inte var som jag hade förutställt mig att den skulle vara!! Trodde också den skulle betydligt större <3nouw.com/happym
ByAlma
,
Skönt, då är jag inte ensam om det😅❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229