Frågestund

Hej mina hjärtan! Jag tänkte besvara lite frågor som jag fått på sistone privat här på Nouw. Därmed blir det en frågestund. Det är alltid roligt när ni ställer frågor oavsett vad det gäller. Ingen fråga är för stor eller för liten att besvara. Vad sägs att sätta igång med detsamma?

Framtiden:

1. Är du barnkär? Alla dagar i veckan, föredrar små barn. ;)

2. Hur många barn vill du ha? Svår fråga - alltifrån 2-4 barn.

3. Vill du bo i hus eller lägenhet? Jag vill testa på att bo i lägenhet. Drömmen skulle vara att få bygga ett helt nytt hus i framtiden tillsammans med min drömman och våra blivande barn. Dock måste jag hitta honom först. <3

Studier:

4. Vad vill du jobba som när du blir äldre? Jag vill jobba inom psykiatrin inriktat mot barn. Drömmen skulle nog vara att bli psykolog. Men det är svårt att komma in på psykologlinjen så jag siktar mot socionomlinjen först, innan jag vidareutbildar mig inom psykologi i någon form, kanske psykoterapeut eller KBT-terapeut.

5. Hur går det för dig i skolan? Det går varken bra eller dåligt, det beror nog lite på ämne. I alla valbara kurser gällande mitt gymnasieval ligger jag fantastiskt bra till. Men det är mina, Almas ämnen. Är så tacksam över min lärare S. Hon har hjälpt mig så oerhört mycket på så många olika plan. Världens bästa!

Tyskan rullar på bra! Engelskan har jag enbart en liten del att avklara för godkänt betyg. Om jag skulle klara av kursen på "distans" detta läsår, skulle det var en sten som lossnade. Det skulle vara magiskt, då jag aldrig haft lätt för mig gällande engelskan. Matten är jag långt ifrån nöjd med detta läsår. Jag skäms för det har alltid varit ett ämne som jag har brunnit lite extra för. Jag är så besviken över mig själv...

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Jätteroligt inlägg! Kul att få lära sig lite mer om dig! KRam vännen! <3nouw.com/missjohansson
ByAlma
ByAlma,
Åh så glad jag blir! Ta hand om dig❤️nouw.com/byalma
happyM
happyM,
Åh barn är fantastiska ❤️ Kramnouw.com/happym
ByAlma
ByAlma,
Verkligen😘 Kram, Kramis❣️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229