Försnacket!

Hej mina hjärtan! Denna vecka har varit tuff precis som dem andra veckorna, pga prestationsångesten samt utmattningsdepressionen. Hursomhelst har jag varit hemma från skolan både igår och idag. Men i morgon har jag bestämt mig att det får bli en hel lång skoldag, innan 2 dagar semester pga. studiedagar. Så får jag kämpa ytterligare ännu en dag i skolan. Men det känns ändå helt okej!

Idag har jag varit på BUP, för ytterligare ännu en gång på gruppterapin. Det känns faktiskt ganska skönt, att få höra andras historier, pga att jag känt mig så himla ensam i min helvetesresa. Men självklart önskar jag ingen som ska hamna i denna situation, inte ens mitt värsta fiende... Ni fattar poängen!
Nu tänkte jag sätta mig framför TV:n en stund och bara koppla av, innan skolan börjar imorgon. Det blir nog också lite kvällsyoghurt till och ett stort citronvatten med is i, till försnacket inför Eurovision Song Contest. Så TAGGAD, heja Benjamin inför finalen på lördag <3 Tittar ni på Eurovision Song Contest eller Melodifestivalen? Hursomhelst tycker jag det är som en stor festival varje år, då det är en så grym rolig musiktävling. Så får ni ha det toppen, kramis <3

Kram, Kramis <3

Gillar