Flytten till utslussningen

Godmorgon mina hjärtan! Idag flyttar jag ut till utslussningen på Capio Ätstörningscenter från heldygnsvården efter 14 veckors behandling. Ärligt talat skulle jag behöva ännu mera tid på avdelningen men det är inte Örebro län villiga att betala. Istället blir jag troligtvis hemskickad inom kort varsel. Jag har minst två veckor kvar på utslussningen som innebär en slags ”dagvård”. Sedan kommer jag hem där det riktiga arbetet börjar. Skola. Läxläsning. Måltider. Terapisamtal på hemmaplan, och mycket mer.

Jag är stolt över mig själv att jag ökat så pass mycket i vikt under denna tuffa resa. Kroppen har förändrats mycket medan mitt psykiska mående har nästintill försämrats, med anledning att jag hatar min kropp så fruktansvärt mycket mer nu. Jag har aldrig vägt så mycket i hela mitt liv. Kanske är det inte så konstigt med anledning att jag insjuknade så pass tidigt ändå...!? Kram, Kramis❤️

Gillar

Kommentarer

linaahnberg
linaahnberg,
Det är inte det minsta konstigt. När jag blev utskriven senast vägde jag också mer än vad jag någonsin gjort. Det är svårt att acceptera kroppen när den förändrats, men det är bara något vi måste göra. Våra kroppar mår bättre på en hälsosam vikt och vi får chansen att göra och orka så mycket mer. Du ska vara stolt över den resa du gjort under dessa veckorna! Jag tror på dig och håller verkligen tummarna för att det ska gå lika bra när du kommer hem, DU ÄR GRYM ALMA!
nouw.com/linaahnberg
ByAlma
ByAlma,
Allt du skriver är så himla fint och sant. Tänk på samma sak du också. Tillsammans är vi starka😻
nouw.com/byalma