Tvillingskap

En sak ni inte visste om min pappa - Peter?

1. Min pappa har haft 9 hjärnskakningar under hans uppväxt. Därmed vet jag var min klumpighet har kommit ifrån. Arv är inte alltid bra!! ;)

En sak ni inte visste om min mamma - Josefina?

1. Redan som ett litet barn ville min mamma bli självständig och klara sig själv. Tillsammans med hennes kompis smög mamma och hennes vän ut genom fönstret och vandrade vidare in i skogen för att plocka blåbär mitt i natten, för att överraska min mormor och morfar till frukosten. Problemet var bara att de kom hem nästintill 10 timmar senare och då hade poliskåren blivit larmade till platsen. Orsaken var för att björnar hade hört rum några dagar tidigare i Sälen där de befann sig... Var deras tankeställare gömda i bakfickan?

En sak ni inte visste om min tvillingsyster - Tilde?

1. När Tilde var nästintill pytteliten ville hon bevisa att hon klarade av att göra en kullerbytta ner från en trappa, och därmed bröt hon armen. Lyckat, nja jag vet inte!

En sak ni inte visste om mig - Alma?

1. När jag gick i lågstadiet så blev alla i min klass kallade till skolsyster på skolan för en vanlig 7:års kontroll, på grund av att man skulle gå igenom syn, hörsel, längd, vikt, vaccinationer och välmående papper. Problemet var bara att jag glömde helt bort att jag hade en osynlig lapp på ena glaset på mina glasögon, för att mitt öga skulle utvecklas eller växa till sig.

Skolsyster förhörde mig och ivrig som jag var, ville jag klara syntestet precis som alla andra, så jag hittade på egna siffror än vad som stod på tavlan. Det slutade med att jag hade alla fel och att min oroliga skolsyster ringde till min mamma och förklarade att jag var blind. Min mamma skrattade bara och skämdes lite över att jag inte hade berättat över den osynliga lappen... :)

En sak ni inte visste om min hund - Enya?

1. Enya hälsar på personer med ett lätt bett. Det är som om hon hälsar med munnen istället för handen, som vi människor gör... Hennes mamma gjorde detsamma! Konstig hund jag har köpt mig, ändå...!

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

MajaLinneaSturedahl
,
Så roligt inlägg att läsa ❤️nouw.com/majalinneasturedahl
ByAlma
,
Vad bra😘nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229