Vem blev årets LUCIA...?

Hej mina hjärtan! I tisdags var jag tillsammans med resten av 2017 tärnor och lucian Caroline Frisk för att kröna årets Lucia 2018. Det var en ära att få vara tärna förra året i Karlskoga- Degerfors lucia. Därför var det extra kul igår att få träffa förra årets deltagare, då vi har kommit varmt nära varandra. Vi har blivit som en liten familj, kan man säga! Vänner för livet!!

I tisdagskväll skjutsade pappa ner mig till Prisma (restaurang i Karlskoga) där jag tillsammans med gänget 2017 skulle avsluta vår turné med att sjunga två sånger för kommande luciatåg 2018. Det var väldigt spänt och nervositeten smög sig allt in i ateljén, där vi värmde upp våra röster samt sjöng igenom de två låtarna vi valde att uppträda med. Vi valde sångerna Natten går tunga fjät och Nu tändas tusen juleljus, eftersom vi kunde dem låtarna som allra bäst från förra året...

Med det kan jag säga att nu är den årliga kröningen klar. Karlskogabon Eveline Ullstrand har presenterats som årets Lucia till Karlskoga-Degerfors. Tillsammans med årets tärnor Matilda Ekstav, Josefine Cederholm, Matilda Holm, Wilma Helsing, Emma Wahlström och inte minst Josefin Andersson.

Stort grattis till er tjejer! Så hoppas jag att ni får ha det lika kul som vårt gäng 2017. Lite avis på er fortfarande eftersom jag vill uppleva samma erfarenhet igen, haha ;) Lucia är något extra speciellt för mig och många fler därför är jag helt säker på att ni kommer ha superkul och ge massvis av uppskattning till alla lyssnare.

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229