Ett jobbigt läkarbesök

Ett jobbigt läkarbesök väntar på ätstörningsenheten

Hej mina hjärtan! Hoppas ni sovit gott! Det har jag gjort för en gångs skull. Jag tror jag enbart vaknade en gång under natten. Ett stort framsteg för att vara mig med tanke på viktkontrollen idag. Jag ska strax sätta på mig skorna och sätta mig i bilen mot Ätstörningsenheten där ett läkarsamtal väntar.

I själva verket är jag inte nervös inför besöket i sig, för just nu har jag koll på läget. Jag vet om att jag ska bli inlagd på behandlingshemmet i Varberg inom ett par dagar, veckor. En viktåterhämtning måste göras, fast att jag är livrädd och jätteobekväm i det. Samtidigt som jag verkligen inte vill bli inskriven på vuxenpsykiatrin eftersom det verkar så obehagligt och läskigt. Alla möjliga ”läskiga” människor med psykiska sjukdomar kommer att finnas där. Alltifrån psykoser till självmordsbenägna. Ja, jag har varit inlagd på barn & ungdomspsykiatrin men där skall det vara allt mer lugnare... Men varför pratar vi om en inläggning på psyk, när det inte är aktuellt? Jag hade två val, men valde behandlingshemmet före sjukhuset. Den friskare vägen...

Nu ska jag strax sticka hemifrån, så nu måste jag avsluta detta inlägg så att jag hinner till Ätstörningsenheten i tid. ”Som” vanligt är det vikten som stressar mig. Ni får hålla tummarna för mig på förmiddagen... Ta hand om er!

Kram, Kramis <3

Kram, Kramis <3

Gillar