Ett brev till anorexin

Hej anorexin! Jag skriver till dig eftersom att jag har undrat en sak under en längre tid. Varför vart du inblandad i mitt liv? Har jag gjort något mot dig? Jag har kämpat mot dig i flera års tid nu. Det har långt ifrån varit lätt. Ångest, massvis av tårar, panikattacker, osäkerhet, låg självkänsla, självskadebeteende, tvångstankar/handlingar, depression, självmordstankar och en rad andra negativa saker. Varför kom du till mitt liv?

Var det på grund av att jag var/är en svag, orolig människa? Jag har funderat och funderat men har verkligen inget svar. En frågeställning som jag aldrig kommer få svaret på. Du är en "känsla" inom mig, som skriker att jag ska "sluta äta" eller prestera maximalt i skolan. Det känns som att du vill att jag ska prestera maximalt för att jag ska kunna vara stolt över mig själv. Är det så?

Jag vill inte gnälla, för jag vet att människor är "sjukare" än mig. Anorexin är en av de dödligaste psykiska sjukdomarna. Jag vet att jag kunde hamnat där om jag inte fortsatte kämpa, tillsammans med mycket tvång samt hjälp från sjukvårdens sida. Men nu sitter jag här nästintill helt frisk fysiskt, dock inte psykiskt. Men förhoppningsvis står jag där friskförklarad en vacker dag jag också. Om andra kan, så kan jag och DU också!! Kram, Kramis❤️

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

hannapanna69
hannapanna69,
Där satt den sötnos👊🏻👊🏻 Keep fighting, DU kan THATS IT👊🏻🙏🏻❤️🌹
ByAlma
ByAlma,
Tack detsamma världen bästa Hanna❤️
nouw.com/byalma
modeforalla
modeforalla,
Så bra! Jag hejar på dig!
nouw.com/modeforalla
ByAlma
ByAlma,
Nämen gumman, tack vad söt du är!!😘
nouw.com/byalma