Idag är en väldigt speciell dag för mig! För i dag är det min farmors födelsedag. Hon fyller även jämnt, 70år. Helt otroligt att tiden har gott så fort. Min farmor betyder extremt mycket för mig. Hon hjälper mig i alla lägen, även om jag har det jobbigt eller är ledsen. Vi har det kul 99% av tiden vi är! Jag tänkte på en speciell händelse, då jag ramlade ihop i bilen och ambulansen fick hämta mig. Då kanske det var skrämmande för farmor, farfar och Tilde som var med mig. Men i efterhand kan vi sitta och "skratta" om händelsen. Så vi kan verkligen prata om allting!

Innan jag avslutar detta inlägg vill jag säga stort grattis till farmor på 70års dag. Du betyder extremt mycket för mig, även när jag inte "uppskattar" alla gånger du gör någonting för mig. Men på något sätt vet jag att du gör det för mitt bästa i baktanken. Men just då tycker jag kanske att du är sjuk i huvudet. Du förstår säkert vad jag menar!
Ni kommer få en förklaring om detta i något annat inlägg. Hoppas ni uppskattade detta inlägg, så ses vi snart igen! Kram❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229