Godmorgon mina hjärtan! Idag är en bra dag för idag ska jag äntligen få komma hem efter veckans utflykter. Nu låter det kanske som om att jag inte haft en bra resa, men så är fallet inte! Jag har haft det superbra, men förstås en del hemlängtan! Då jag alltid anser att hemma är bäst, medan borta är bra. Ordspråket; Borta bra men hemma bäst - stämmer verkligen till hundra procent.

Hursomhelst ser planerna för dagen ut så här; först är det frukost innan skidutrustningen ska på för ännu en dag ute i slalombacken. Innan det blir hemfärd till stugan för min egen del, eftersom att mina krafter inte orkar hur mycket som helst. Väl hemma i stugan ska jag plugga lite matematik och eventuellt engelska - ändra avslutet på en argumenterad text som min engelskalärare har rättat. Efter en liten pluggstund framför tv:n om vinterstudion äger rum så är det dags att laga lite lunch. Det kommer att serveras potatismos och köttbullar. En enkel måltid som går fort att tillaga. Innan det blir en fortsättning på matten och engelskan.

När mamma och pappa samt min tvillingsyster har åkt färdigt i backen blir det städning och packning, tills bilen startas och rullar mot Karlskoga. Kram, Kramis❤️

Gillar

Kommentarer

happyM
,
Åh brukar alltid kännas rätt skönt att få komma hem igen ❤️nouw.com/happym
ByAlma
,
Alltid❤️❤️😘nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229