Godmorgon mina hjärtan! När börjar ni skolan eller jobbet nu efter jullovet? Jag börjar hursomhelst imorgon och jag kan säga så här att det skulle vara riktigt skönt men ännu en vecka semester. Men jaja, jag får vara nöjd med dessa 3 veckor. Jag har varit med om många saker under detta lov. Allt från härliga dagar i skidbacken till läkarbesök samt djursjukbesök. Så det har varit både positiva dagar och negativa dagar. Har ni haft ett bra lov förresten?

Idag hursomhelst ska jag bara vara med min hund och mysa med henne. För Enya har inte mått så bra inatt, som har gjort att inte jag eller hon sovit många timmar alls. Klockan 2.00 kräktes hon i min säng och då fick jag väcka mamma och pappa, då jag behövde hjälp. Sedan dess har jag försökt somnat om, eller somnat om somnat om ska jag inte säga...? För då hade jag inte haft förmågan att somnat under hela natten. Sedan halv sov jag tills klockan 4.00 då Enya kräktes igen i min säng. Byta sänglakan och hela köret ytterligare ännu en gång. Men efter jobbig natt, pga vård av hund. Så somnade jag tillslut och fick sova fram tills klockan 6.30. Då min väckarklocka ringde för lite frukost, macka och yoghurt. Så kan ni gissa om jag är trött idag, eller inte?

Nu ska jag snart gå ut med Enya och sedan förbereda mig för imorgon inför skoldagen, samt nya inlägg här på bloggen under veckans gång. Låter det som en bra plan? Kram❤️

Gillar

Kommentarer

Livräddmedstil
ByAlma
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229