Mina funderingar & frågeställningar

Hej mina hjärtan! Vilken dag det har varit. Idag har jag inte gjort mycket väsen av mig. Jag tog sovmorgon ända fram till lunchtid, innan jag klev upp från sängen och gjorde mig i ordning. Jag har samma sminkning som på bilden men klädvalet var allt för festligt inför en helt vanlig regnig söndag. Istället fick det bli ett par svarta jeans och en Calvin Klein t-shirt. Inget märkligare än så!!

Dessa bilder kändes fel att publicera, då de känns lite för extrema. Men herregud "varför är det okej att publicera bikinibilder?". Vi ska älska våra kroppar för dem är fantastiska. Tänk alla resurser som kroppen faktiskt har, om kroppen fungerar som den ska. Vi kan gå, springa och hoppa. Varför ska vi vara så kritiska mot våra egen kropp? Ja, jag är det! Men jag kämpar för att acceptera min egen självbild. Det är långt ifrån enkelt men om man följer rätt konton och nätverk är det inte omöjligt att se sin kropp på ett annat synsätt. Titta på alla kroppsaktivister såsom Linda-Marie Nilsson och inspireras istället för att titta på spinkiga modeller. Nu säger jag inte att "större, normalare" kroppar är bättre än den spinkiga figuren - för så är det inte. Alla kroppar är lika fina.

Men tyvärr påverkas vi allt för mycket från sociala medier. Gå ner de där X kilona inför solsemestern eller ta detta bantningsmedlet för att komma i form inför sommaren. Men vad eller vem säger att den kroppen är finare än den andre? Ja, vi alla attraheras av olika kroppsformer. Det tragiska i det hela är att fel reklamer förmedlas runt om i värden. Den smala, spinkiga kroppen kanske fler attraheras av, men den kan också faktiskt vara skadlig... Kram, Kramis❤️

Gillar

Kommentarer

mikaeelaas
,
så bra skrivet!! viktigt att ta upp! fin du är 😊 nouw.com/mikaeelaas
ByAlma
,
Åh tack! Det värmer verkligen finaste du. <3nouw.com/byalma
happyM
,
Åh du är så galet duktig på att skriva fina du ❤️nouw.com/happym
ByAlma
,
Jag säger det igen, jag tycker du är det❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229