De bästa stunderna i livet finns i hjärtat

Hej mina hjärtan! Jag surfade runt lite på peppande citat och fann detta oerhört vackra citatet; De bästa stunderna i livet finns i hjärtat...! Detta behöver inte vara rätt men för mig, så finns det ett innebörd i detta citat. Något vackert!

Jag uppfattade det som att positiva händelser som uppstått i ditt eller mitt liv, är äkta om dem alltid stannar kvar i våra hjärtan - som något positivt! En fantastisk händelse försvinner inte från en dag till en annan, utan finns kvar där. LÄNGE!

När jag tänkte på detta citat kom 3 händelser upp i mitt huvud, efter lite tids tänkande. Dessa händelser förknippar jag med detta citat. Och nej, det finns fler händelser i mitt liv som betyder kanske lika mycket eller mer, som jag troligtvis heller aldrig kommer glömma. Men här är 3 av dem:


1. När jag träffade min älskade hund Enya för första gången - vilken glädje <3

2. När jag började skolan i första klass på lågstadiet, den dagen kommer jag aldrig glömma. En spänd, förväntansfull dag med massa skoj och bus.

3. I årskurs 7 när jag fick mitt första A någonsin på ett prov. Det låter säkert helt sjukt för er, att jag tänker på det som en så stor händelse. Men för mig var det så - eftersom jag hade pluggat extremt mycket inför detta prov. Det var ett svenskaprov i grammatik. Jag fick 1 fel på hela provet, som var ett slarvfel. Jag kom ihåg i stunden hur besviken jag var, men efteråt kändes det magiskt, när resultatet låg på min bänk framför mig. När jag hade uppnått mitt första A någonsin. Jag fick inte A i slutbetyg, men på mitt FÖRSTA prov och den känslan... Ja, du! Den var ”fan” magiskt!! Kram, Kramis❤️

Gillar

Kommentarer

Denevigaresenären
Denevigaresenären,
Ett väldigt vackert citat! Men det är ju så sant också! Det är de finaste minnena som vi har begravt i hjärtat och som vi alltid kommer bära med oss. Det är stunder som ger sådana minnen som räknas! Kram finaste! <3 <3 <3
nouw.com/denevigaresenären
ByAlma
ByAlma,
Det har du 100% rätt i❤️ Kram, Kramis finaste😘
nouw.com/byalma
MajaLinneaSturedahl
MajaLinneaSturedahl,
Så fint citat och det stämmer ju finns några minnen som värmer lite extra i hjärtat kram ❤️
nouw.com/majalinneasturedahl
ByAlma
ByAlma,
❤️❤️
nouw.com/byalma
happyM
happyM,
Så himla fint citat verkligen ❣️
nouw.com/happym
ByAlma
ByAlma,
❤️❤️
nouw.com/byalma
Ida,
Så härligt inlägg!!
idanilssonphoto.se
ByAlma
ByAlma,
❤️❤️
nouw.com/byalma