Gott & Blandat

Hemgjorda Uramaki - California Rolls

Hej mina hjärtan! Detta inlägg tänkte jag ägna åt att lära ut er att göra egna California Rolls. Det vill säga "sushi- rullar". California Rolls kallas även för Inside Out i USA. Fyllningen kan varieras efter smak. Vad sägs om Crabfish, lax, avokado eller varför inte tonfisk?

Följ detta recept så får ni magiska California Rolls på endast 45 minuter. Ingredienserna är sushiris (sumeshi) och nori som huvudingredienser i alla rullar. Här kommer ingredienserna för två olika fyllningar. Fyllning 1 - purjolök, avokado, crabfish och majonnäs. Fyllning 2 - kallrökt lax, vit sparris som är blancherad, gräslök och majonnäs. Till dekorationen behövs även rostade sesamfrön.

  Gör så här: "Skär ingredienserna i små bitar och blanda ihop fyllningen. Ta så mycket majonnäs att du får en krämig men fast röra. Smaksätt med salt. Lägg ut bambumattan på bordet och täck med plastfolie. Bred ut sushiris och platta till så att ett noriblad får plats ovanpå. Lägg ut fyllningen i en ”sträng” på mitten. Rulla ihop och rulla eventuellt i rostade sesamfrön. Skär med skarp kniv rullen i tunna bitar, ca 1-1,5 cm tjocka. Servera med wasabi och soja".

  Receptet som jag använder när jag tillagar min hemmagjorda sushi kommer ifrån portalen/hemsidan Recept.com.

  Kram, Kramis <3

  Gillar

  Kommentarer

  michellealmqvist
  ,
  Men sååå gott. Jag saknar sushi! Det lär bli det första jag äter när jag är klar med kost & träningsschemat 🙈 hihinouw.com/michellealmqvist
  ByAlma
  ,
  Hahah! Du får äta det flera gånger efter perioden, för det är så gott😻 Hehe! Kram, Kramis❤️nouw.com/byalma
  happyM
  ,
  Åhhh nu blev jag sugen på sushi hihi ❤️ Farligt för plånboken ❤️ kramnouw.com/happym
  ByAlma
  ,
  Sushi är lyx i vardagen, eftersom det är så himla gott men så himla dyrt iallafall om man köper sushi på en resturang❤️nouw.com/byalma
  Skriv kommentar...
  IP: 82.99.3.229