Psykisk ohälsa

Hej mina hjärtan! Just nu kan jag andas ut igen, då denna dag slutar mot sitt slut. Idag har varit riktig jobbig dag för mig, framförallt mentalt och psykiskt! Jag har nämligen utfört ett tyskaprov, som kändes ok men inte mer en så. Då jag siktar på högsta betyg i tyska. Självklart är jag besviken på mig själv, men på samma gång är jag stolt över mig själv att jag ens utförde provet. Då jag kunde lika gärna stannat hemma i värsta fall, för att det blev allt för jobbigt. Men jag klarade det!

Sen har jag även besökt BUP idag och det kändes som ett bra samtal. Dock så gick tiden väldigt fort, så vi hann inte gå in på djupet. Men hursomhelst var det ett bra samtal, känns dock lite tråkigt att min nya behandlare ska gå på mamma ledigt nästa vecka... Men jag är glad för hennes skull. Hon kommer bli en jättebra mamma :)

Imorse var jag så nervös att jag nästan inte kunde fokusera, då jag hade så mycket att utföra med massor utav möten och provsituationer. Men jag lever och det är det viktigaste. Eller hur? Hoppas ni haft en jättebra dag, kram❤️

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229