BUP & ÄTSTÖRNINGSENHETEN

Hej mina hjärtan! Nu tar jag äntligen lov, känns så himla skönt! Nästan som om jag vill bara skrika rakt ut, då det är så behövligt! Idag är jag helt slut i kroppen, för sov inte mer än 2-3 timmar. För jag kunde inte somna, så imorse gick det nästan inte att gå upp från sängen. Men upp kom jag, bara att mina krafter är helt slut, pga all stress i skolan.

Imorgon blir en tuff dag för mig, för jag vet inte riktigt vad som väntar. Pga att 2 samtal väntar, ett samtal på BUP och ett samtal på ätstörningsenheten. På BUP vet jag att någon ”psykolog” kommer informera mig om gruppterapin, som börjar snart - 10 omgångar! Men det kommer jag inte skriva så mycket om här på bloggen, pga att fler är inblandade.

På ätstörningsenheten väntar ett läkarbesök, läkarundersökning ”vikt, längd, puls, blodtryck, tempen och lyssna på hjärta och lungor”, prat om medicineringen och ett samtal om hur det ska bli framöver. Då jag behöver ytterligare mer hjälp nu, då min ätstörning har förvärrat, framförallt psykiskt men även fysiskt. Så minst en ny kontaktperson på ätstörningsenheten framöver...

Så hoppas jag att ni mår jättebra, kram på er!❤️

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Så skönt med lov vännen, hoppas du får bra hjälp nu❤️ KRAM
nouw.com/vägentillfriheten
ByAlma
ByAlma,
Det är det verkligen! Ja hoppas att jag får den hjälp jag behöver nu❤️ KRAMAR
nouw.com/byalma