Bloggen jag inspireras av...!

Bloggen jag inspireras av...!

37 grader

Hej mina hjärtan! Jag kom i kontakt med denna fantastiska människa när jag var inne i en tuff period i mitt liv. Jag mådde dåligt rent psykiskt i min ätstörningsproblematik. Från första start när jag bläddrade igenom ena efter det andra inlägget inspirerades jag över att livet kunde se betydligt ljusare ut. Denna flicka beskrev hennes kamp mot bulimin så himla vackert, moget och inspirerande. Ätstörningen skulle inte vinna, utan hon skulle vinna. Fast den långa och tuffa kampen mot friskhet, men framförallt mot friheten. 37 grader förklarar att oavsett kroppsform är alla kroppar lika. Människans kroppstemperatur är 37 grader oavsett om du är stor, liten, lång, kort, utan kurvor, med kurvor, rund, päronformad, oval, trekantig, stjärnformad eller ser ut som barbapappa.

Hon uttalade sig inte enbart genom skrift utan också genom en sanning. Hennes texter var så sanna för hon formulerade det inte bara, utan hon levde även upp till det hon sa. Trots all kämpande, hårt slitande och många svackor så reste hon sig upp. 37 grader tog ett steg bakåt men så fort bakslagen rättades till klev hon snabbt därefter två steg framåt. Tjejen bakom bloggen 37 grader beskriver också att det är okej att leva med sina brister och svagheter, för så ser verkligheten ut. Ingen människa är perfekt!!

Man får följa hennes resa där man hittar allt som hör livet till och livets fina stunder. Kort information om 37 grader - Hon är en crazy cat lady och vintage lover. ;) Hennes mål med bloggandet är att se till att alla människor ska må så bra som "hen" bara kan, och att alla ska bli accepterade för just hur man än är. Riktpunkten ligger på att ändra på kroppsuppfattningen och ätstörningar generellt men med utgångspunkten från hennes eget liv och resa.

Avslutningsvis vill jag bara tacka för all den hjälp jag har fått från dig, @37grader. Jag har alltid känt mig accepterad för den jag är efter att jag läst din blogg. Du har aldrig triggat mig åt det sjuka hållet, som många bloggare med ätstörningsproblematik från bagaget gör. Kanske omedvetet, men det är sanningen! Kanske jag, kanske du! Men en sak är säker, 37 grader är en riktig fighter med stort hjärta av guld och omsorg. En stor förebild bland många, inte minst för mig! Du är grym och tack att du finns!! Fortsätt med det du gör. All kärlek till #37grader & glöm inte att följa denna fantastiska tjejs resa mot friskhet, men framförallt till friheten. <3

Kram, Kramis <3

Kram, Kramis <3

Gillar