Psykisk ohälsa

Hej! Innan jag byter om till pyjamas och hoppar i säng. Så vill jag bara berätta om en blogg jag har följt från jag började blogga. Det är en tjej som har blivit frisk från en svår anorexia för några månader sedan. Men nu fått ett återfall och rasat i vikt igen.

Jag skriver om denna starka tjej för jag blir så rörd. Att en så fin tjej som Emelie verkligen är, får gå igenom denna skit ytterligare ännu en gång. För anorexia är verkligen en kamp dygnet runt, året om! Det är ett helvete! Jag bara önskar denna tjej, all lycka och jag tror att om hon klarat det en gång, så kommer hon lyckas igen.

Kom ihåg Emelie att man alltid blir starkare som person när man gått igenom en psykisk ohälsa. Så när du klarat detta, så är du stakare en många andra...

All lycka till Emelie och massa Styrkekramar till dig! DU KLARAR DETTA! Kram❤️

Gillar

Kommentarer

emeliesofialouise
,
Men alltså!!! Hur fin är inte du!?!? Blir rörd till tårar, så omtänksamt och fint av dig ♥ nouw.com/emeliesofialouise
ByAlma
,
Jag blir rörd om din kamp mot anorexin. Du är en sann inspiration för mig! Massa kramar till dig❤️nouw.com/byalma
Ninna
Ninna,
Oj! följt emelies resa och verkligen överraskad. all styrka till henne. omtänksamt av dig att bry, kom ihåg dig själv också. du är viktigaste.
ByAlma
,
Jag hoppas verkligen att Emelie blir frisk snart, för hon är vacker som hon är. All lycka till Emelie. Ska också tänka på mig själv, tack! nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229