Innehåller affiliate-länkarMode & inredning

Med detta inlägg vill jag först bara säga att detta är inget samarbete utan bara min personliga åsikter. Jag är inget för sexiga badkläder. Det ska vara praktiskt, snyggt och elegant. Jag har väldigt svårt att få fram olika bikinis och baddräkter på lite normala tjejer. Tyvärr! Alla är väldigt smala, vilket jag tycker är katastrof. Inte konstigt att jag fått mina ätstörningar, när hela samhället är uppbyggd av en norm som säger att man ska vara över 175 och väga under 50 för att få vara underklädesmodell.

Denna bikini kommer från Calvin-Klein, ursnygg. Inte för sexig och absolut inte för vågad. Jag har själv denna bikini och hade turen med mig eftersom jag hittade den på rea. Jag kunde hitta den på Bubbleroom men just nu är den slut. Tror det beror på att den är på rea, eller rättare sagt var på rea. Bubbleroom borde ta bort annonsen om det inte är på väg nya, därför länkar jag länken här till bikiniunderdelen och länken till en liknande bikiniöverdelen här. Jag har en lite skillnader på min överdel, men annars är det samma. Jag är supernöjd! Denna bikini kostar 920kr utan rea och 820kr med rea. Inte så mycket, men 100kr hit och ditt is good.

Denna bikini älskar jag om man vore brun:) Självklart gillar jag den även annars, men ljusa färger på mörkare skinn är så snyggt. Denna bikini kommer från Billabong och kostar 848kr. Under en kort tid har bandeau toppar varit väldigt populärt. Älskar denna trend, själv blir jag lite obekväm eftersom de oftast åker upp. Denna modell ovan blev jag totalt förälskad i, eftersom du slipper dra ner toppen hela tiden. Då två band håller ner dem. Du kan hitta detta sätt här och här!

Jag har alltid älskat hög midjande bikinitrosor. Dessa var billiga och extremt snygga. Färg och mönster på minst en bikini i garderoben är ett måste. Jag själv bedårar denna bikini eftersom jag har haft och har anorexia. Denna bikini blir enklare att bära eftersom så lite hud som möjligt visas. Självklart finns baddräkt, men det är faktiskt trevligt att få lite färg på magen också. Självklart får man inte lika mycket färg, men lite är bättre en inget. Denna bikini är perfekt till spat eller en stund i jacuzzin. Bikinin ovan till vänster kommer från nelly och kostar bara 300kr och bikinin med låga byxor tillsammans med toppen kostar bara 270kr. Billigt! Dock är överdelen fylld med push up, det är skit bra för tjejer med mindre bröst. Till dig med större bröst är ett tips att hitta en enfärgad överdel eller underdel. Vit, röd, rosa eller grön är mitt tips eftersom bikinin innehåller dessa färger. Länkarna hittar du här, här och här!

Jag har själv ingen sportbikini, men för er som tränar väldigt mycket eller vill ha en rejälare bikini tycker jag denna bikini från Adidas är grymt bra. Svart med vita sträck är en klassiker på bikini. Vill du surfa, leka eller simma i vattnet är det bra att ha en bikini som gör att du kan röra dig fritt utan att brösten ramlar ut eller att bikinitrosorna åker av. Jag skulle även rekommendera denna bikini om man vet med sig att man ska besöka ett vattenland eller badhus. Bikinin kostar 399kr. Precis som första bikinin är denna utsåld, men jag tar med denna ändå eftersom länken finns kvar på Adidas hemsida. Vilket troligtvis betyder att den strax är tillbaka, Adidas är även ett internationellt populärt märke vilket gör att den säkert finns på andra sidor om man orkar leta en stund. Länken hittar du här !

Här har ni ett tips på en väldigt lekfull, rolig och fin baddräkt. Denna baddräkt är så fin på en bränna. Den kommer från Moschino och är väldigt populär på Nelly just nu. Lite dyrare, men ett härligt och värt köp. Kostar nu 1224kr istället för 1749kr. Vågar du utmana dig i sommar? Länk här...

Denna baddräkt är så snygg! Jag tycker inte denna är för sexig. Sjukt läcker till stranden, spat eller varför inte till badhuset. Jag tycker denna baddräkt funkar till allt förutom sportaktiviteter. Ett riktigt bra köp! Denna baddräkt kommer från Michael Kors och kostar nu 909kr istället för 1299kr. Michael Kors är ett av mina favorit märken, när det gäller badkläder. Tyvärr är de lite dyrare men väldigt användbara och har bra kvalité. Många av mina kompisar bär detta märke på stranden. Länk här! Hoppas du tyckte detta inlägg var användbart och att vi ses på stranden i år. ALMA❤

Gillar

Kommentarer

blogglistor
,
Sjukt fina val med bra motiveringar! <3nouw.com/blogglistor
ByAlma
,
Tack snälla❣️nouw.com/byalma
elllensvensson
,
älskar nummer 1!!!nouw.com/elllensvensson
ByAlma
,
Ja med❤️ Jag har nästan en likadan bikini - kramis❤️nouw.com/byalma
IP: 82.99.3.229