Psykisk ohälsa

Hej mina hjärtan! Förra helgen var jag i Nora, som ni vet som följer min blogg! Då tog jag denna bild i någon affär, kom tyvärr inte ihåg vad affären hette. Jag tyckte mycket om denna bild, dock så fick jag en väldigt obehaglig tanke. Vet faktiskt inte varför?

Men jag kände ett stort mörker i mitt hjärta och tänkte på barncancer. Jag vet faktiskt inte varför? För jag känner inget barn som varit drabbat av cancer. Dock så såg jag barncancergalan förra veckan. Det tog hårt på mig! För jag började tänka på alla de fantastiska barn som är drabbade. Tänk vilka stora kämpar alla de barnen är!? Jag kan faktiskt inte föreställa mig: vilket helvete det är för ett barn med cancer samt familj och nära vänner. Livet är verkligen orättvist!

Till bilden som jag tog, tänkte jag på stolarna i reklamfilmen, där de tipsar att man ska gå med i barncancerfonden varje månad. För att minska dödssiffran på barncancer i Sverige samt runt om i världen. Då 20% som får barncancer dör och det är alldeles för många. Vi måste verkligen göra någonting...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229