Att fånga en känsla

Hej mina hjärtan! Jag måste få skryta lite, för hur min älskade tvillingsyster, bästa vän lyckats få denna kvinna att känna sig någorlunda bekväm framför kameran. Ja, jag kanske inte är supernöjd över hur min kropp ser ut. Men min lekfullhet tog över och skapade en bekväm känsla bakom blixtrarna. Jag är ju vanligtvis mer bekväm bakom kameran men min finaste och bästa syster @tilde_stoor som hon heter på Instagram, har verkligen lyckats skapa en sån härlig och häftig känsla i bilderna.

Känsla är precis vad jag vill fånga när jag fotar, det är vad jag gillar. Att alla bilder ska kunna tala för sig själva, fånga det unika. Det är superviktigt för mig att bilderna visar vem man egentligen är. Under dessa fotografier var min känsla lekfull, förväntan, positiv och glad. Nästintill helt och hållet enbart positiva känslor, som jag tycker Tilde lyckas förmedlar i alla dessa bilder.

Jag har ju så himla tur att jag har denna talangfulla tjej som syster. Hon fotar som en äkta utbildad fotograf samtidigt som hon inte tar betalt. Det kan inte bli bättre. ;) Kram, Kramis❤️

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

FrokenA
FrokenA,
Fotografering är verkligen häftigt! Det är nåt jag skulle vilja hålla på med själv (fast då måste jag ha en kamera först....) Och bara så du vet så är du riktigt snygg!! Du ser verkligen jättebra ut!
nouw.com/frokena
Aliciasmood
Aliciasmood,
va fina bilder!! <3
nouw.com/aliciasmood
Sarah,
Fina bilder 😊
CheerSarah.devote.se
Bellzi
Bellzi,
Fina bilder ❤️
nouw.com/bellzi