ANOREXIN VANN INTE

Anorexin vann inte!

Hej mina hjärtan! Allt bra med er? Herregud vad dagarna går fort nu för tiden. Första advent har redan passerat och strax är vi framme vid andra advent. Helt otroligt! Jag har nästintill varje dag påmint mig själv att skriva ett inlägg här på bloggen. Fem minuter senare fick jag ett annat ärende och vips så glömde jag helt enkelt av bloggen. Men idag är jag redo för att sätta igång bloggandet igen - så jag har längtat!

För en vecka sen precis idag blev jag utskriven på heldygnsvården på sjukhuset. Det känns så skönt att få komma hem, samtidigt som jag är livrädd för att få återfall. Under tiden som jag var sjukast i anorexin, var jag i en helt annan bubbla. Under denna period kände jag mig som allra starkast och mådde som bäst. Ja, jag kanske inte hade lika mycket ångest när det var de dagar som passerade när jag knappt åt någonting. Men herregud hur dåligt jag mådde rent fysiskt och psykologiskt i efterhand, när jag påbörjade sondmatningen. Nu i efterhand kan jag inte begripa att jag faktiskt lekt med döden och samtidigt känt mig som mest tillfreds. Hur i hela friden kan anorexin ta över så mycket, när man är i så svält som jag faktiskt var? Helt ärligt är det skandal och vidrigt! Jag vill verkligen inte att ni människor som läser min blogg, ska hamna i samma skit, som det faktiskt är. Det är långt ifrån värt det, det kan jag lova. Att knappast orka kliva upp från sängen utan att ramla, på grund av yrseln - då bör man inse att någonting inte står rätt till...

Avslutningsvis så vill jag säga till er personer som är drabbade av ätstörning; vänta inte tills det går ner ända till botten. Utan kämpa med detsamma, fast att det är miljarders av ångestattacker och tårar. Eftersom hur längre ner du kommer i ätstörningen desto svårare blir det att bli frisk från helvetet. Se på mig och lär!!

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

FiaNos
FiaNos,
Du är en jätte inspirerande och driven människa. Önskar dig all lycka i framtiden ❤️❤️
ByAlma
ByAlma,
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Åh. De sista orden <3 FINT! Starka du <3
nouw.com/corneliakarlsson
IP: 82.99.3.229