Ännu mer hjälp!

Hej mina hjärtan! Under tiden jag var i London, kom ett brev hem till mig. Jag öppnade det direkt när jag kom hem och såg att jag hade fått en tid på BUP. Det känns bra men lite skrämmande kanske. Att berätta sin historia ytterligare än gång för någon okänd, samt få en ny behandlare. Men samtidigt känns det skönt för att få ytterligare hjälp med mina andra problem en ätstörningen. För det hindrar mig mycket i vardagen.

Det känns som att jag får börja om från noll ytterligare än gång, men med ett annat bekymmer. Men samtidigt vet jag när jag gått igenom "helvetet" ytterligare än gång så mår jag betydligt bättre. Men det tar tid, det kommer vara upp och nedgångar, med både glädje och ångest. Antar jag! Dock känns det skönt att få mer hjälp, för det känns behövligt.

Min behandlare är psykolog iallafall, så det känns också bra! För psykologer kan ge diagnoser, som jag vill utföra så jag får den bästa hjälpen, samt att det är viktigt att veta för mig, då jag vet själv vad som är mitt problem. Förstår ni? Så det känns lite läskigt men samtidigt extremt skönt. Då vet ni iallafall, hur lägget är! kram❤️

Gillar

Kommentarer

wilmalindblom
wilmalindblom,
På ett sätt är det jätte bra att du fått hjälp och att dom engagerar sig, hoppas allt går bra för dig <3
nouw.com/wilmalindblom
ByAlma
ByAlma,
Åh vad gullig du är! Det betyder massor för mig, dina fina varma ord. Kram❤️
nouw.com/byalma