Tvillingarna Stoor - Twins together!!

Vad är det bästa VS sämsta med att vara tvillingsyster med Tilde?

- Det bästa med Tilde är att jag alltid har någon vid min sida i alla lägen. Oavsett om jag är hemma eller borta. Om jag är ledsen, arg eller besviken. Hon finns alltid där. Det betyder inte att vi tycker precis samma sak, för det gör vi inte. Men däremot skiljs vi aldrig åt. Åt ett varsitt håll. Nej! Aldrig!!

- Det mest negativa med att vara tvillingsyster till Tilde är att jag alltid jämför mig med henne. Jag är dessutom nästintill alltid den sämsta av oss två. Ja, ni förstår själva hur det borde kännas!? Tilde är så högpresterande som jag, och det blir inte enklare när Tilde är duktig i precis allting utan med lika mycket ansträngning som jag - för att lyckas med exempelvis ett skolprojekt.

Nämn tre saker som stämmer in på både dig & Tilde:

- Jag tycker att våra ögon, näsor och munnar ser nästintill likadana ut. Vi har samma former i ansiktet förutom att Tilde har ett bredare/större ansikte jämfört med mig. Fast jag har egentligen ganska tjocka kinder, enligt mig själv...

- Både jag och Tilde gillar att vara i fjällen och åka skidor. Vi är uppvuxna i kylan uppe vid bergen i Sälen. Slalom och längdskidor- intresset är varmt om hjärtat för hela familjen.

- Både jag och Tilde är högpresterande individer som gör allt för att lyckas uppfylla våra mål och drömmar. Problemet är bara att om någonting går "fel" under vägens gång rasar hela universum. Skolan har en stor koppling angående denna fråga för oss båda.

Bråkar ni ofta?

I perioder bråkar vi väldigt mycket. Mer än andra syskon skulle jag våga skriva under med. Medan andra perioder under livets gång är vi osams väldigt sällan. Nu för tiden så bråkar vi nästintill ingenting. Konstigt? Nej eftersom att jag befinner mig på ett behandlingshem. Vi träffas nästintill aldrig. Men jag gick tillbaks några veckor, månader i tiden och det har flutit på bra under den närmaste tiden.

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229