Alma svarar - del 4

Hej! Hoppas allt är toppen med er!? Detta blir sista inlägget, Alma svarar denna vecka, månad? I Don’t Know?

Svär du ofta? Försöker att inte göra det men ibland kan det fan komma ut lite helvetes jävulskap ur min mun. Jag är inte alltid fin på mun, men vem är det egentligen? Men 95% av gångerna så svär jag inte.

Sverige när det är som bäst? I Örebro, där känner jag mig hemma. Fråga mig inte varför? För det vet jag inte, jag tycker bara det är en fin och trevlig stad samt att Örebro har en mellanstor yta. Passar mig perfekt!

Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Mina fötter, för annars skulle jag inte kunnat stå eller gå. Dock så finns det betydligt finare fötter, men jaja...

Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Mina lår, för dem känns enorma samt min mage. Då den är för stor...

Vilken är din bästa egenskap? Envis, för om jag bestämmer mig för att klara något. Så i regel klarar jag det, om jag ger 100%. Dock så måste det vara realistiskt.

Vilken är din sämsta egenskap? Orolig, jag är nästan alltid orolig och spänd över att någonting ska inträffa... Vad, vet jag inte?

Nämn två historiska personer som intresserar dig?
1. Sigmund Freund pga att han var en klok man, som kom på att barndomen har en koppling med vuxenåldern - psykologi. Så intressant!
2. Alfred Nobel pga att hans fantastiska uppfinningar —> skapade Nobeldagen som är en fin tradition samt vacker och lärorik när nya personer får ta emot Nobelpriset pga att de uppfunnit något lärorikt eller gjort något bra för världen. Så fantastiskt!

Saknar du något? Lyckan, att känna sig duktig över någonting!

Är det viktigt att fira födelsedagar? Absolut, pga att det är en fin tradition. Trevligt sällskap, god mat och presentöppning. Vem gillar inte det?

Vad gör dig ledsen? Depressionen

Vad gör dig glad? När jag tänker tillbaks på lucia veckan, de första dagarna innan ”olyckan”. Det var så roligt att få träffa nya vänner och sjunga för folk som behöver det som allra mest. Ett minne för livet!

Vad ska du göra i helgen? Jag ska slappa, så att min förkylning går över samt plugga en heldel. Så jag kommer ikapp resten av klassen, pga att jag varit borta så mycket från skolan på sistone...

Vad är det knasigaste du gjort? Ja, det var nog när jag målade Enyas klor med nagellack, med mina vänner. Så taskigt av oss och knasigt på samma gång, som tur var reagerade inte Enya på detta. (Enya är min hund!)

Vem är din förebild? Therese Lindgren, tänk vilken kämpe!?

Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Säga godnatt till mina föräldrar, mysa och hoppa ner under täcket i sängen och sova.

Hoppas ni uppskattade inlägget, kram❤️

Kram, Kramis <3

Gillar