Psykisk ohälsa

Hej mina hjärtan! Hoppas allt är bra med er!? Just nu sitter jag på bussen hem från mitt samtal på ätstörningsenheten. Det var ett bra samtal och jag lärde mig mycket hur människan inre fungerar, alltifrån känslor, tankar till handlingar. Jag vill inte trigga någon, för det är det sista jag vill göra. Denna blogg ska handla om min vardag till hur jag övervinner min ätstörning. Fast att det är en supersvår väg att vandra...
Om jag ska vara ärlig så har jag haft det tufft med maten under sistone. Här om dagen fick jag en riktig panikångestattack över att jag ätit för mycket. Jag bara grät och skakade, och var tvungen att använda mig utav lugnande medicinering. Jag trodde helt enkelt att jag skulle DÖ! Det var hur obehagligt som helst. Men det var värt det, för nu äntligen kan jag stolt säga att jag gick upp 0,5 hekto denna vecka. För er kanske det låter, jaha!? Men för mig är det stort, när jag tappat kontrollen över mitt ätande på sistone. Fast att jag velat bli frisk från ätstörningen och kämpat, har det bara gått nerför.

Men denna vecka har varit tuffare än någonsin, men här sitter jag stolt och kan säga att det går faktiskt att kämpa mot djävulen. Fast att det är det tuffaste jag någonsin gjort... Det jag vill säga är att det inte bara går utför, som många tror i min släkt.
Till min släkt och vänner vill jag inte att ni ska prata om min vikt, med mig! För det är så fruktansvärt känslomässigt för mig! Kan inte beskriva med ord. Därmed ber jag dig att inte kommentera min kroppsform, mun mot mun! För jag tycker det är mycket lättare att skriva av sig, typ här på bloggen!!!
Självklart kan man också prata om det med mig - om min ätstörning. För det är också skönt! Men man behöver inte lägga sig i min kroppsform eller mitt ätande. Det pratar jag med min kontaktperson om, inte med någon annan. Hoppas ni förstår mig, kram❤️

Gillar

Kommentarer

Amysworld
,
stark är du <3 !nouw.com/amysworld
ByAlma
,
DU ÄR!❣️nouw.com/byalma
Amanda Persson
,
starka du <3 kram aperssons.se
ByAlma
,
Älskade du! Kram❤️nouw.com/byalma
IP: 82.99.3.229