Alla världens storheter väger inte upp en vän!

KOMMANDE DAGAR:

Hej mina hjärtan! Gud vad längesen det var när jag bara skrev ut med er. De senaste dagarna här på bloggen har jag bara skrivit av mig hur min Thailandsresa har varit. Om ni vill läsa det, skrolla bara ner några inlägg. Härnäst på bloggen så kommer det ut inlägg, med olika budskap. Ibland kommer ni få följa med mig på äventyr i vardagen, lite om min anorexi, att vara tvilling, gå på gymnasiet och sist men inte minst kläder och mode. Allt möjligt, helt enkelt.

Idag ska jag vara med en kompis, så jag har längtat. Vi ska gå ut och äta lite lunch i Örebro samt så blir det säkert en liten promenad bland shoppinggatorna. Det ska bli allmänt mysigt! Sedan ska jag förbereda mig för en tuff dag, då en invägning står på spel på ätstörningsenheten. Klarar inte ens av att tänka på det, utan att bli väldigt stressad. Men det kommer nog allt gå fint, fint. Vad har ni för planer under dagen?

OBS: Det kommer komma ut många fina, härliga bilder från Thailand, de kommande dagarna/veckorna. Hoppas ni inte har något emot det...? Dagens inlägg, blev 2 fina bilder på min älskade syster, dyster... <3

KRAM, KRAMIS <3

Gillar

Kommentarer

moaastrom
moaastrom,
Åh lycka till finaste du, du är grym. 😍
nouw.com/moaastrom
ByAlma
ByAlma,
Åh tack! Det är du som är fin❣️
nouw.com/byalma
Bellzi
Bellzi,
lycka till! ❤️
nouw.com/bellzi
ByAlma
ByAlma,
Tack❣️
nouw.com/byalma
elllensvensson
elllensvensson,
Lycka till <33 kram
nouw.com/elllensvensson
ByAlma
ByAlma,
Tack vännen! Kram❣️
nouw.com/byalma
ineees
ineees,
Vilken fin blogg du har<33 Kram
nouw.com/ineees
ByAlma
ByAlma,
Ska du säga😻
nouw.com/byalma
Naatly
Naatly,
Lycka till! Hoppas det går bra <3
nouw.com/naatly
ByAlma
ByAlma,
Tack! Det gick sådär❣️
nouw.com/byalma