Hejdå Råå! 

Hej! Då var det dags att säga hejdå till Råå camping denna gång. Det har varIt lite synd med vädret under resans gång. Jag själv har inte mått på topp men annars har resan varit lyckad. Det har blivit en heldel shopping och massa god mat och frukt. Jag älskar sommarfrukt, vad är eran favorit frukt?


Saknar Henne enormt! 

På onsdag då händer det! Vad jag har längtat efter min lilla älskling. Under 2 veckors tid har jag inte träffat Enya och det är lite för lång tid för lillmatte. Saknar henne enormt! Jag vill bara till henne nu, nu, nu...

Ni som är ägare för en hund fattar poängen. Det är som en familjemedlem, min lilla bebis och min absolut bästa vän. Älskar dig Enya!

Har ni något husdjur? KRAM❣️

Gillar

Kommentarer

Ninna
Ninna,
Absolut! hundar eller vilka som helst husdjur är en del av familjen. Jag har en 6år gammal Elis kanin! gillar du kaniner/gnagare? Som barn hade även gerbiler. Saknar dem emellan men lite trista när de är nattdjur, inte så mycket sällskap. Föräldrarna har en yorkshireterrier Jolly nära han också. Som barn hade vi 16år Kalle yorkshireterrier och när han dog blev tvungen avliva honom sa min terapeut vid min stora sorg(alltså det var tung hemsk tid)"men sluta det var ju bara en hund"! Ville slå honom ihjäl! saknar honom även idag. Favoritfrukt kiwi varit alltid. din? (ursäkta långa historian...)
ByAlma
,
Vilken knäpp terapeut, djur är verkligen en i familjen! Ja, jag gillar nästan alla djur så absolut kan kaniner vara söta och roliga som husdjur. Katter däremot är inte mina favoriter. Vad tråkigt med din mamma och pappas hund. Hoppas du mår lite bättre idag över det, men förstår att du alltid kommer sakna Jolly. Min favorit frukt är melon och vindruvor, men älskar bär mer en något annat.❤️nouw.com/byalma
johnssons
,
Förstår att du kommer sakna henne<3nouw.com/johnssons
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229