5 saker ni inte visste om mig...?

5 saker du inte visste om mig ;)

1. Jag tillsammans med min tvillingsyster föddes drastiskt med kejsarsnitt på Örebros sjukhus, 1 månad för tidigt! Jag hade stopp i min tolvfingertarm, utlöste att min avföring inte kom ut samt att jag inte fick i mig tillräckligt med föda. Därmed fick jag operera mig 1 dag efter förlossningen i Uppsala.

2. Under mellanstadiet kom jag in i en annan fas i livet. Efter att ha haft det lätt på lågstadiet med alla ämnen i skolan, samt varit vän med många, så kom den psykiska ohälsan ikapp mig. Jag hade ren ångest utav att gå till skolan, för att då var jag tvungen att lämna min mors hand. Otrygghet, separationsångest och att inte känna sig "normal", precis som dem andra gjorde mig allt mer sårbar. För det andra så började alla skolämnen bli allt svårare och jag hade svårt att koncentrera mig under lektionerna.

3. Tankspridd borde vara mitt andranamn, jag lägger jämt i från mig saker och lägger saker på ”fel” ställen och får spendera mycket tid på att leta efter det – varje dag. Samtidigt som jag älskar att ha ordning och reda på mina grejer, visst är det svårt när det inte är lätt? Iallafall om man heter Alma Stoor och är ett kontrollfreak...

4. Jag är oftast den enda som skrattar åt mina skämt, sorgligt men sant!

5. Jag har aldrig färgat mitt hår någon gång, utan bara slingat håret. Men det syns oftast inte när det sker, eftersom jag är rätt blond i grunden. Jag trivs bra i den färgen.

Kram, Kramis <3

Kram, Kramis <3

Gillar

Mest lästa