Hej mina hjärtan! Om vi inte utgår från min depression, så brukar jag vara glad för det mesta, men det händer saker som gör mig riktig arg. De sidorna vill ni inte möta på, hahaha - okej nu överdriver jag!

1. Telefonförsäljare - alltså jag blir tokig på alla telefonförsäljare! Ja det är deras jobb, att sälja telefoner - men om man säger NEJ och dem fortsätter ringa nästa vecka, eller efter några få dagar. Då blir jag iallafall väldigt stressad, jag kan väl inte köpa en ny mobiltelefon varannan vecka!? Så mycket pengar har iallafall inte jag, sorry!!! Det kanske inte är samma företag som ringer nästintill varje dag, men om det är flera mobilförsäljare som är på hugget, så blir det väldigt jobbigt i längden...

2. När jag letar och letar, lite halvstressigt på morgonen i garderoben vad som ska bli dagens look, men hittar ingen outfit som passar för dagens väder & struktur. Blir jag väldigt sur, eller ytterligare sagt väldigt stressad som utlöser ett mindre kul/bra humor. Är ni också dåliga morgonmänniskor?

3. När batteriet på mobilen är slut! "Jag köpte inte mobilen för att ladda den, jag köpte mobilen för att använda den". Asså vem blir inte på dåligt humör, när man kommer på att man ska ringa någon? Men ojdå telefonen var visst urladdad. "Fan" också, tänker man tyst! Känner någon igen sig?

4. Under sommarhögtiden, när folk lämnar sina djur/hundar i bilen. Detta gäller framförallt under varma sommardagar, då temperaturen stiger väldigt snabbt, som leder till att bilen blir överhettad (som i en bastu), det kan till och med bli ända upp till 85-100 grader. Detta kan leda till att hunden får dödliga skador, i värsta fall dör... Hur tänker ägaren då? Fruktansvärt, iallafall om man har ett hundhjärta som jag!

Hoppas ni uppskattade inlägget, kram <3

Gillar

Kommentarer

Starkareändutror
,
Haha jag är inte heller en morgonmänniska. Känner igen mig!nouw.com/starkareändutror
ByAlma
,
Hahah, vad skönt! Då är jag inte ensam❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229