Hej mina hjärtan! Igår var ingen vanlig dag, för i förrgår tog mina pengar slut i plånboken, samt att det blev bokat och klart. Resväskan ska packas och månadspengen ska sparas för den 17-19 november ska jag, Tilde (tvillingsyster), Elvira (vän) och Elviras pappa åka till LONDON!!!

Jag är så förväntansfull att jag har svårt att stå på benen. Nja, kanske inte riktigt! Men det ska bli hur kul som helst att åka iväg på en lyxig shoppingweekend. Framförallt utan tjatiga föräldrar, som gnäller på att man handlar för mycket kläder. ;)

Okej nu har jag väl inte hur mycket pengar som helst i plånboken, men lite shopping ska jag se till att det blir. Spara, spara, spara!

Jag har varit i London, 2 gånger tidigare med mina fastrar, "kusin" och tvillingsyster. Det var hur kul som helst det också, men denna gång blir det säkert lite mer fart i fläkten, om man uttalar det så? Nu är bara det tunga lasset kvar, väntan efter längtan! Men man får aldrig glömma bort att dagarna går i almanackan ändå, för vips så var det bara några få timmar kvar innan flyget går...

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

Denevigaresenären
,
Vad kul! Varit där 2 ggr, skulle gärna åka fler 🙏🏻🙏🏻❤️ Du är då fin på bilderna! 😍😍❤️nouw.com/denevigaresenären
ByAlma
,
Åh så söt du är, vännen! Jag är så peppad för att åka dit igen <3nouw.com/byalma
moaastrom
,
Vad roligt, jag själv kanske ska dit för första gången över dagen en dag på höstlovet om det inte kommer något annat i vägen. 💓 nouw.com/moaastrom
ByAlma
,
Åh så kul❣️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229