12 saker ni inte visste om mig

1. När jag blir ledsen så drar jag in mig själv i en bubbla. Jag går oftast därifrån samt för mig själv. Om jag är hemma sticker jag in mitt huvud i mitt rum. Då jag har så svårt att gråta bland folk. Det händer men väldigt sällan, men när det händer så är det oftast när jag befinner mig hemma tillsammans med min mamma.

2. Jag är konflikträdd, då jag hatar att bråka. När det sker, tar jag det väldigt hårt.

3. Jag sjunger alltid när jag är ensam, i duschen och vid pianot där hemma - är mina favorit ställen.

4. Jag är en väldigt öppen person, när vi börjat prata lite smått.

5. Min favorit film som liten var Lotta på Bråkmakargatan. Det hände nästintill varje dag att jag tittade minst på 2-3 scener i filmen. Jag var besatt!

6. När jag gick i lågstadiet fram till mellanstadiet så hade jag det jättekämpigt i skolan, för att ens uppnå godkända betyg i de flesta ämnena. Men sedan hände någonting, när jag kämpat miljoners timmar av frustration ;)

7. Jag ska utredas för autism samt ångestsjukdomar om några månader/år. Jag måste bara komma upp på en normalvikt innan det sker, så att resultatet blir så rättvist som möjligt.

8. Jag är totalt ointresserad av att testa alkohol. Dessutom ska jag aldrig dricka alkohol, för massa olika anledningar. Men en av orsakerna är att jag kan drabbas av epilepsianfall, när jag dricker alkohol. Vem risker det?

9. Innan jag blev sjuk i anorexi så åt jag aldrig frukost på vardagarna innan skolan. Men när min behandling startade igång på ätstörningsenheten var frukost ett krav i matschemat.

10. Något jag avskyr är att vara för sen och jag har nog aldrig kommit försent till skolan förutom av godkända anledningar. Jag åkte till skolan som ligger max en kvart bort (fram till gymnasiet) 40 minuter innan första lektionen började.

11. Jag har spelat fiol i 10 års tid, från 6 års fram till gymnasiet. Saknar inte fiolen i sig, men saknar min fiollärare som jag och Tilde skrattade gott med varje måndag. Det blev aldrig så mycket spelning, men kul hade vi... :)

12. Jag har ett värdelöst lokalsinne. Det står jag verkligen fast vid och med åren har det inte blivit någon större förändring. Ca. 3 års sedan var jag, mina fastrar samt Tilde (min tvillingsyster) i Krakow (Polen) och jag visste knappt var jag befann mig, fast att vi stod utanför vårt hotellrum. PINSAMT!

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

IsabellePettersson
IsabellePettersson,
mycket roligt inlägg✨nouw.com/isabellepettersson
ByAlma
ByAlma,
Tack vännen❤️nouw.com/byalma
moaastrom
moaastrom,
HAHA älskade också Lotta på bråkmakargatan fick till och med mig en rosa gris bara för att Lotta hade en. Lol 😃 nouw.com/moaastrom
ByAlma
ByAlma,
Hahah! Då är vi två😅😂😏❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229