10 Life Hacks!!!

1. Använd keps när det regnar så har du paraply for ansiktet o perfekt smink när du kommer fram.

2. Lär dig dina rättigheter så att du vet vad som gäller och kan argumentera för dig och/eller stå upp för en annan persons rättigheter om du ser eller upplever något som inte är okej. allt från vad biljettkontrollanter och ordningsvakter får göra till dina rättigheter på jobbet i din bransch.

3. Kokosolja! Bästa för torr hy, läppar och hår + gott att steka i.

4. När någon ger dig en komplimang, typ ”Fin tröja”, säg då ”ursäkta vad sa du”, o nästa gång du får höra komplimangen så verkligen andas du in o suger åt dig allt det fina i orden innan du tackar:).

5. Om man som jag lider av lite duktig flicka-syndrom och lätt får prestationsångest över allt som ska göras – skriv ”att göra”-listor, MEN, och här kommer själva hacket: skriv ALLTID också en ”har gjort”-lista, och titta på allt du har åstadkommit och var stolt och glad över det. Kan vara stora åstadkommanden eller mindre bragder, som att du gick upp tidigt på morgonen eller orkade skicka det där jobbiga mejlet. Klapp klapp på axeln!

6. Hårfön ögonfransböjaren innan användning så håller de längre.

7. När lax är på extrapris 99-119kr/kg så köper jag ca tre kilo, filéar, portionerar upp och fryser in två och två så har jag för flera månader.

8. Allt grönsaksskal kokar jag upp med vatten och gör till grönsaksbuljong och fryser in.

9. Bakpulver istället för torrschampo!!!!

10. Förvara lakan hoprullade, och rulla in örngottet däri.

Gillar

Kommentarer

Emiz
,
Bra inlägg! 😊 Ha en fin måndag! Kram! 😊 <3nouw.com/emiz
ByAlma
,
Tack snälla vännen! Det värmer! Hoppas du haft en jättebra måndag - kram❤️❤️nouw.com/byalma
IP: 82.99.3.229