1 sak du inte trodde om mig...

Hej! Hoppas ni sovit gott, förlåt för bloggen har varit lite upp och ner den sista tiden. Men har haft extremt mycket skolarbete att göra. Hur som helst tänkte jag köra 1 sak ni inte trodde om mig!

Under lågstadiet var jag den "mest" blygaste tjejen. Jag vågade knappt räcka upp handen inför klassen, när jag kunde en fråga under genomgången. Redan då var jag osäker på mig själv och vågade knappt räcka upp handen under lektionstid när vi jobbade i matteboken. Jag kände mig livrädd för att vara misslyckad.

Tänk om alla andra i klassen visste uppgiften, men inte jag! Då skulle "alla" skratta åt mig, skrek mina tankar inom mig!

Men vad hände sen? När vi började gymnasiet så blev jag en helt annan person. Jag berättar mina åsikter för mina kompisar, fast att det kan bli lite knasigt ibland. Men vad "fasen" vi är ju bara människor. Alla säger fel ibland och tänk vad tråkigt det skulle vara, om alla människor var lika. Tänkte lika, såg ut som enäggstvillingar eller hade precis samma intressen...

Jag är JAG och ni är NI, alla har svagheter här i livet. Om alla är den man är, så kommer livet bli desto roligare! Kram❤️

Kram, Kramis <3

Gillar