Hej min älskade systers fina läsare!
Till alla som ska till Göteborg och äta:

John Scott’s Palace:
Vi båda beställde dagens lunch: köttbullar och mos. Bra lunch för bra pris, 129kr. Fint ställe precis intill Nordstan med högsta betyg i inredning. Väldigt bra toaletter, rent och fräscht. Sallad fanns och hämta på sidan av, vilket resulterade i en mer allsidig kost, enbart lingon ingick i maten.
Elvira: 7/10
Tilde: 7/10

Wayne’s Coffee: Vi tog en varsin smoothie, mango & ananas (Elvira) och jordgubb & blåbär (Tilde). Väldigt goda drycker däremot är priset för högt. 45kr för en liten smoothie. Plus för ekologiska varor. Toaletterna var inte fräscha.
Elvira: 8/10
Tilde: 8/10

Hard Rock Cafe: Riktig bra resturang med trevlig personal. Ganska bra priser med ordentliga portioner. Elvira beställde Oxfilé med pommes och jag en vegetarisk wrap med halloumi och ett glas vin. Mysigt uteställe med mycket ståhej runt omkring. Väldigt bra liveband som spela, däremot för högt, blev svårt att höra varandra. Maten är i högsta klass. Det som sänker ner mitt betyg är att jag bad om att ta bort svampen men den dök upp ändå.
Elvira: 10/10
Tilde: 9/10

Café Kronhuset: Vi båda tog pannkaka med sylt och grädde. Jag köpte hemmagjorda saft. Mysigt ställe med relativt bra priser. Dyrare luncher fanns, vilket känns onödigt på detta ställe. Uteservering var ett stort plus, känslan av den äldrestilen gjorde atmosfären bra.
Elvira: 6/10
Tilde: 6/10

Pinchos: Mysigt ställe med många olika smårätter. Funkar för de flesta, äldre kanske gillar de mindre. Röriga lokaler med mycket intryck. Maten är riktigt god, och kort väntetid tills maten blev klar. Okej priser, några rätter dyrare än andra. Ett mysigt ställe för de som vill sitta en längre kväll och mysa. Upplever att Göteborg hade en trängre resturang jämfört med andra Pinchos. Däremot var maten väldigt god med trevlig personal.
Elvira: 10/10
Tilde: 7/10

Vapiano: God italiensk resturang med trevlig personal. Roligt koncept med eget kort att betala på slutet. Maten var god däremot för stark. Det nämndes ej på menyn vilket gjorde maten sämre. Trevlig lokal, ingen uteservering, vilket kan medföra att personer väljer andra restauranger vid fint väder. God mat med bra priser för att vara så centralt. Bättre i Stockholm, men funkar i Göteborg. Jag valde pasta med tomatsås och Elvira en pizza med ost och skinka. Båda rätterna var goda, men pastan hade högre kvalité.
Elvira: 7/10
Tilde: 8/10

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229