Header

Psykisk ohälsa

Hej mina hjärtan! Jag tänkte att det var länge sen jag berättade hur lägget var med min anorexia. I dagsläget står jag still i min behandling, som jag brukar säga! Men jag har verkligen fastnat och jag kan inte ändra på min matsituation. För ätstörningen har blivit en stor del av mig, en egenskap som jag vet inte är bra för mig. Men som är en trygghet som är positiv, enligt mig! Det är hur svårt som helst att ändra sina matvanor, för det är så mycket ångest bakom allting. För att bli frisk från en ätstörning så är jag säker på att man måste kämpa 100% alla dagar i veckan. 🔜 extremt mycket ångest, tårar, panik, hjärtklappning och extremt mycket otrygghet. = friskhet!

Jag tror det är värt det, en ny livstil. Men en svår väg att vandra. Jag kan bara säga så här att jag vill inte ens att mitt/min värsta fiende, ska behöva gå igenom denna kamp. För det är en hemsk kamp och alla ni som är drabbade, vet exakt vad jag pratar om. #fuckanorexia | Kram Alma❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vem är jag?

Hej mina hjärtan! Idag är en sån där dag, jag bara sitter och funderar samt inte vill säga så mycket. Jag vill bara leva i nuet och vara tacksam för allt jag äger. Tänk alla barn som inte har mat, kläder, pengar, leksaker och kärleksfull familj. Man kan inte ens räkna alla dessa krabater. Det är alldeles för många barn som måste gå igenom detta. Sen sitter jag här i Sälen och gnäller över den tröjan jag inte får som jag vill ha. Eller liknande och jag vet att jag inte är ensam.

Dagens samhälle har så hårda ideal. Man ska vara duktig i skolan, man ska ha den nya trenden (allt från märkeskläder till elektronik), se bra ut, vara på ett visst sätt och vara snäll mot alla. Om man inte följer dessa krav och myter så ”är” man inte lika ”populär” i gänget. Känner ni igen er?

Men vad är egentligen idealet, vem ser alla upp till? Vad heter denna människa, som har alla dessa ”egenskaper” och är 100% perfekt i alla lägen? Om jag ska vara ärlig så finns det ingen sådan person på hela universum. Nu kanske ni tänker jo han/hon är det. Men tror ni att alla människor tycker lika precis som dig? Hon eller han där borta kanske tycker att en annan människa är helt perfekt. Därför finns det många människor som följer en del av dessa normer, men inte alla av dessa ”regler” ”alla dagar i veckan”. För det finns ingen människa som är 100% felfri, för vi är mänskliga och inga superhjältar som man kan se på film.

Ingen är perfekt, men alla människor är precis lika värda och 100% perfekt på att vara sig själv. För ingen kan vara bättre en dig, på att vara du! Kom ihåg det, kram❤️

Likes

Comments