Header

1. Tatuera mig

Har så många tatueringsidéer och ser så framemot att fylla arton och skaffa min första tatuering. Har kommit fram till vad första tatueringen ska vara så bara jag skulle ta tag i att boka en tatueringstid så skulle det vara bra, haha.

bilder från weheartit

2. Åka på festival

Har aldrig varit på någon festival och skulle så gärna vilja göra det i år. Och som det ser ut nu så kan det verkligen bli av att jag och N drar iväg på rockoff ett par dagar i juli. Så jävla kul om det blir av! Och hoppas verkligen några bra artister spelar där då, skulle inte alls klaga om Hov1 dyker upp där.

gillar verkligen hov1's nya låt!

3. Åka på roadtrip i sommar med några vänner

Skulle så gilla idén om att bara hoppa in i bilen en fin sommardag och dra iväg någonstans på ett litet äventyr med några vänner. Eller typ planera att åka någonstans på en liten shoppingresa.

två bilder jag har fotat med iphone + redigerat i VSCO

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Längtar så mycket till sommaren nu och därför bestämde jag mig för ett throwback-inlägg med lite bilder från sommaren 2017. Hade verkligen en bra sommar förra året men jag både hoppas och tror att sommaren i år blir mycket bättre. Fyller ju arton i början av sommaren och då ska jag ta bilkort, kanske lastbilskort, + fira min födelsedag och sen blir det förhoppningsvis att sommarjobba och även hitta på en massa roligt tillsammans med vännerna. Blir ju troligtvis att även åka på en festival i sommar och sen hoppas jag på massa mer roligt! Ska verkligen ta vara på sommaren och njuta av ledigheten. Det gäller bara att överleva resten av tvåan nu då, haha.

Likes

Comments

Här har det ännu en gång stått tomt i över en månad och orsaken till det är.. ehm.. jag har faktiskt ingen aning. Har väl varken haft ork eller inspiration till att blogga även om jag tänkt på att uppdatera bloggen väldigt många gånger.

Vad har hänt sen senast då? Inte något speciellt egentligen, har varit i skolan och sen hängt på internatet efter skolan och typ kollat tv-serier, sovit eller suttit och pratat med vänner. På helgerna har jag främst varit hemma och bara tagit det lugnt men förra helgen lämnade jag på internatet och det blev en helt rolig helg. Och sen den här veckan har jag skrivit tre prov och vet än så länge att jag fick godkänt i ett av dem, hoppas bara jag klarade av de två andra också.

Den här helgen är jag hemma och igår gjorde jag typ ingenting, hade migrän och somnade ganska tidigt, och idag så var jag en sväng till Nadjas. Vi pratade en massa och bokade även hotellrum så i sommar bär det av på äventyr, längtar verkligen! Resten av kvällen kommer jag bara vara hemma och säkert glo på någon serie, passar bra med en lugn helg efter förra helgen.

Ska försöka att blogga lite oftare nu för är ju roligt att kunna gå tillbaka och läsa sen i framtiden. Så vi hörs förhoppningsvis snart igen, kram hej!

två citat från weheartit, en selfie & en bild jag har fotat

Likes

Comments

canon eos 1100d + canon ef 50mm / canon ef-s 18-55mm / canon ef 75-300mm

Här är tredje och sista delen med bilder jag har fotat 2017 som jag är nöjda med. Mitt mål för 2018 är verkligen att fotografera mer än vad jag gjorde 2017! Förhoppningsvis kommer jag mig ut och fotar lite i helgen om det är bra väder.

Likes

Comments

Igår fyllde E 18 och då var vi bl.a. till C's och firade henne lite, blev en ganska kul kväll, och bilderna här ovan är alltså från igår. Annars har jag inte något speciellt att skriva om just nu, imorgon bär det av till internatet och på måndag börjar skolan igen och jag är inte alls taggad. Har dessutom svängt helt på dygnet under jullovet så kommer inte alls bli roligt att behöva gå upp tidigt igen. Och det var tyvärr allt jag hade att skriva om nu så vi hörs mer en annan gång, kram hej.

Likes

Comments

canon eos 1100d + canon ef 50mm

Här är del två med favoritbilder från 2017 och dessa bilder är nog mina absoluta favoritbilder som jag har fotat förra året. Fick så många bra bilder från den här dagen när jag och C hade en liten photoshoot i slutet av maj.

Kommer ännu en del tre med bilder jag har fotat 2017 men det blir sista delen. Hoppas inläggen gillas, kram hej!

Likes

Comments

canon eos 1100d + canon ef 50mm

Har inte alls fotat mycket förra året så får inte ihop samma typ av inlägg som jag gjorde med mobilbilderna, alltså månadsvis. Därför kommer jag välja ut favoriterna och göra 2-3 inlägg, detta inlägg är då första delen. Hoppas det gillas, kram hej!

Likes

Comments

Har fyllt i denna listan två tidigare år så tänkte givetvis göra det i år igen. Här kommer 24 frågor om år 2017.

Beskriv ditt år med 3 ord.

Glädje, ångest och utveckling.

Hur har år 2017 varit? Jag har känt massor av ångest men även en hel del glädje. Jag har lärt känna några nya människor, haft en väldigt bra sommar men även saknat mina vänner som jag inte träffar så ofta. Så här när jag tänker tillbaka nu (med ett väldigt dålig minne) så tycker jag att överlag har 2017 varit bra, det var bättre än 2016, men visst har det funnits många dåliga stunder detta år. Dock känner jag just nu att de bra stunderna tar över och att 2017 helt klart får ett godkänt betyg. Känner även att jag har utvecklats mycket som person och blivit bekvämare och säkrare i mig själv.

Bästa köpet? Då var det ju det här med mitt superdåliga minne, vad har jag ens köpt i år? Nå en ny telefon, kanske det var bästa köpet? Inte kommer jag på något annat nu, om inte jag kanske köpte denna datorn riktigt i början av året? Okej dessa tre saker blir det (hahah): datorn, telefonen och marshall-högtalaren. Nej jag kan inte bara välja en sak.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2017? Despacito är väl låten alla kommer minnas men förutom den kommer jag minnas dessa: Spåra - Emil Assergård | More than you know - Axwell & Ingrosso | Perfect - Ed Sheeran | OK - Robin Schulz

Har du blivit bättre på något? Träffa människor, typ haha. Ja men liksom våga prata med människor jag inte känner och åka till ställen där jag vet att jag inte kommer känna många människor.

Vad var extra dåligt med året? Har haft många dåliga dagar med mycket ångest och tusen frågor snurrandes i huvudet. Känt mig rätt vilsen vissa dagar och inte förstått vad jag håller på med.

Vad var ditt största misstag 2017? Kanske den där dagen för någon vecka sen när det blev lite för mycket av det roliga och jag mådde som förtjänat dagarna efter? Haha. Annars är det ju nog samma svar som ifjol, att jag inte vågat vara framåt och vara mer mig själv i sociala situationer, och inte vågat göra saker. Dock har jag varit bättre på det i år än 2016.

Gjorde du något under 2017 som du aldrig har gjort förut? Körde lastbil, var på klacken, klarade ettan i yrkes, typ det ja, ganska tråkiga grejer att lista upp men får väl se till att göra något nytt och spännande nästa år.

Största framgång på det privata planet? Klarat av ettan i yrkes är en ganska stor grej för mig eftersom jag var sjukt osäker på mitt val ganska länge. Sen har jag börjat våga prata och synas mer.

Vem saknade du? Samma svar som förra året, mina vänner som jag inte träffar lika ofta då vi går i olika skolor. Dock är det så bra att när vi väl träffas så kan det ha gått några veckor eller månader men det känns ändå inte alltid som det. Dessutom har vi mycket att prata om då och ta igen.

Vad var extra bra? Sommarlovet hade många bra stunder.

Vem fick dig att må bra? Min familj och mina vänner.

Vad önskar du att du gjort mer? Fotograferat mera. Träffat mina vänner oftare, typ haft nån matkväll eller nått vid villan med dem. Och inte låtit ångesten förstöra så mycket.

Vilka ser du som de största händelserna under året? Minns inte riktigt att det skulle varit så speciellt stora händelser för mig detta år, tyvärr haha.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Våga leva mer, göra roliga grejer, hänga med mina vänner oftare, ta vara på tiden, skratta mer och inte låta ångesten ta över.

Vilka är dina absolut sjukaste minnen från 2017? Minns E's fest, fester vid S's villa, offroad mopedköras med C då det blev att gå hemåt, klacken, t-rock, den där kvällen/natten vi satt på stranden vid sjön och skrattade en hel del, fest vid villan, turer till rolls med C, sommarlovsavslutningsfest, vinkväll, några roliga fredagskvällar/nätter nu i höst och säkert mycket mer som jag glömt. Och visst, alla dessa minnen är inte "sjuka minnen" men de är definitivt minnesvärda!

Vart reste du under 2017? Inte utomlands så inget intressant tyvärr.

Vad kommer du sakna från 2017? Flera roliga dagar/kvällar/nätter från våren, sommaren och hösten.

Vad spenderade du mest pengar på? Elektronik - mobil, dator, högtalare.

Har du några nyårslöften? Nej, brukar aldrig hålla dem så har gett upp lite nu hehe..

Vad har du för planer på nyår? Ska iväg till C's och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.

Tror du år 2018 kommer bli lika bra? Tror nästan det blir bättre p.g.a. fyller arton, tar bilkort och såna roligheter. Hoppas iallafall att det blir bättre!

Är det något du vill ha mer av 2018? Glädje, roliga stunder med mina vänner och skratt som får en att ligga på golvet med andnöd och tårar i ögonen, hahah.

Och så slutligen: dina planer inför 2018? Har inte speciellt många planer ännu som jag vet 100% blir av, vet iallafall att jag ska ta bilkort och tatuera mig.

Likes

Comments