Anna's Bønnelykke #5

- Motivert! Jeg er glad for å ha fått motivasjonen, inspirasjonen og kreativiteten tilbake. Det kjennes fantastisk! Nå gjelder det å smi mens jernet er varmt.

- Stabukk. Jeg setter pris på å være litt sta i forbindelse med egen målsetting. For om jeg først har satt meg et personlig mål, gir jeg meg ikke på harde møkka (haha). Det er noe jeg verdsetter nå.

- Hummus! Jeg har helt dilla på hummus om dagen. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg kunne spist det til alle døgnets måltider. Det er super enkelt å lage selv også! Oppskrift finner du her.

- Renoveringen på treningssenteret. Jeg er så takknemlig for hele prosessen med oppussingen på No Excuse Fitness ( følg oss her). Jeg har lært så mye ved å være med på dette arbeidet, samtidig som jeg også har fått minner for livet!

- En ren klode. Jeg er takknemlig for at kloden blir renere nå, på tross av den forferdelige epidemien vi fortsatt opplever. Det klare vannet, den fine stjernehimmelen og det grønne gresset. Det gjør at smilehullene kommer frem!

- Kjøreturer med gode venner! Jeg setter pris på de spontane kjøreturene, der målet er å synge til landeplager mens bilvinduet er åpent (haha). Det er en befriende følelse som får meg til å leve i nuet!

- Synet av blomster i veikanten. De små, men nydelige fargerike blomstene som farger skogstien og veikanten. De gir meg glede!

Liker

Kommentarer

,
Hej! Hoppas allt är fint med dig 😊 Jag skulle vilja komma i kontakt med dig gällande ett samarbete 😊 Vid intresse så maila till [email protected], så berättar jag mer. Ha en fortsatt fin dag! / Ida, https://www.bga.se/