Anna's bønnelykke #2

- Fjellturer alene og sammen med andre. Jeg setter stor pris på fjellturer for øyeblikket og gleder meg til å bestige alle byfjellene som er her i Bergen.

- Selvironi. Mennesker som ikke er redd for å drite seg ut, men heller spiller på selvironi gir meg så mye om dagen. Det skaper minner, mens latteren går helt over styr.

- Lydbøker. For øyeblikket har jeg hang up på lydbøker fra Storytel. Jeg lytter for det meste på bøker om mindset. Det gir meg inspirasjon og motivasjon i hverdagen!

- Produktivitet. Jeg setter pris på et høyt tempo, det gjør at jeg er mer produktiv og får gjort alt jeg skal. På denne måten får jeg også mer tid til de jeg bryr meg om.

- Prøve nye ting. Jeg digger å prøve nye ting, det gir meg kreativitet i hverdagen på alle arenaer. Det er så mange morsomme ting å finne på, man må bare tørre!

- En frisk kropp. Etter at jeg forstuet foten for noen uker tilbake, ble jeg påminnet hvor mye en frisk kropp faktisk betyr for meg. En ting er sikkert, det er lenge til jeg går på trynet igjen (haha).

- Oppskrifts testing. For øyeblikket synes jeg det er gøy å teste ut nye oppskrifter igjen. Noen av de kommer jeg til å poste her, mens andre sparer jeg til noe større.

- Solskinnsdager. Jeg setter pris på dagene med sol og varme her i Bergen. Da er det bare å komme seg ut og nyte fin været. Ja, når vi først har det (haha).

Liker

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Det där med en frisk och välfungerande kropp uppskattar jag alldeles för lite egentligen, ska tänka mer på det! Tack för påminnelsen, kram fina du! <3
nouw.com/hilma
ByAJ
ByAJ,
Tusen takk for fin kommentar gode deg! Stor klem tilbake <3
nouw.com/byaj
Emma Engström,
Älskar verkligen sol och värme, som jag uppskattar det!! <3
nouw.com/emmaengstrom
ByAJ
ByAJ,
Jaaa, sant hva? klem <3
nouw.com/byaj