Når våknet du i dag? - Jeg våknet rundt 9:00, men sovnet igjen (Ops!) til søsteren min ringte meg 9:30.

Hva spiste du til frokost? - Jeg lagde meg en Acai-smoothie med mango, bringebær, acai og mandelmelk. Super digg!

Hva har du på deg? - Jeg har på meg en sort bukse og en overzised hettegenser i kremhvit. Komfortabelt, men ikke særlig fashionista (haha).

Hva har du gjort så langt i dag? - Jeg har vært på tur og kafe med kjæresten og søsteren min. Ellers har vi handlet inn til middag og nå snurres det film på tv-en. Så koselig!

Dagens quote? - Actually, i can!

Dagens lille glede? Jeg elsker den fersk pressede appelsinjuicen fra Meny. Den gir meg flashbacks til barndommen hos familien i Spania. Den bør oppleves!

En litt annerledes måte å oppsummere dagen på. Lik gjerne om du vil jeg skal lage flere slike innlegg! God ny uke folkens ♥.

#nouw30daychallenege @Nouw

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

God søndag! I dag fant jeg frem det jeg hadde av ingredienser, for å skape den perfekte spa stemningen i hjemmet. Det er ikke så mye som skal til, men følelsen du sitter igjen med etterpå er seriøst som magi. Jeg boostet kroppen med et glass sitronvann, mens jeg la ansiktsmasken fra Rå Organic Skincare i ansiktet. Kokosolje fungerer like bra på huden som i mat, så den er en perfekt erstatning for bodylotion! Et annet produkt jeg elsker fra Rå Organic Skincare er Nattlysoljen. Den legger jeg gjerne på natten før jeg legger meg, men om du lar den trekke litt inn i huden er den perfekt under sminken også (drøy i bruk, du trenger bare en dråpe). Kosttilskuddet blir også husket på i dag, spirulina er et av tilskuddene jeg tar daglig. Ønsker dere alle en fin avslutning på denne uken!

Likes

Comments

Hei på dere! I dag vil jeg dele mine morgenrutiner med dere. Dette har jeg hatt lyst til lenge! Morningene mine er faktisk som hellige, derfor er en god morgenrutine essensielt. Morgenritualet er enkelt, men skaper likevel et fantastisk grunnlag for resten av dagen. Hvem vet, kanskje du har de samme?

1. Jeg står opp mellom 7:00 og 8:00 hver dag. Det første jeg gjør, er å skru på kaffemaskinen. Når den er klar, lager jeg en svart kaffe med en dæsj mandelmelk. Noe av det beste jeg kan få på morgningen!

2. Jeg nyter kaffen til det fulle mens jeg leser et magasin, oppdaterer meg på sosialemedier eller ser solen stå opp igjennom vinduet (slik som i dag). Det er en fin måte for meg å få kreativiteten i gang!

3. Så er det frokost tid. Jeg elsker frokost, men liker å starte med noe som ikke er tungt fordøyelig for kroppen. Noe som alltid går igjen er en næringsrik smoothie med hempprotein. Det gir meg så mye energi!

4. Etter frokost rer jeg opp sengen og lukker opp vinduet i ca 5 min for å lufte litt. Det gir meg en fantastisk følelse å ha det ryddig og rent rundt meg!

5. Til slutt steller jeg meg, før jeg eventuelt drar på trening eller starter jobb dagen. Lik gjerne om dere ønsker å se min hudpleie rutine, kvelds rutine eller flere tips og triks rundt dette!

Nyt lørdagen!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Selv om jeg liker budsjett plagg, synes jeg det er ekstra stas når jeg har klart å spare opp til et litt mer ekslusivt. Da gleder jeg meg sånn over det jeg har kjøpt! For med sparing er det mulig, selv med et stramt budsjett. Over ser dere noen av mine favoritter hos Boozt.com. De har fått inn så utrolig mange fine vårnyheter også! Så du skal ikke se bort i fra at jeg klikker noen av disse skatene hjem i løpet av den neste tiden. God helg fininger!

Likes

Comments

Det er ikke alltid like lett å fortsette livet når det er et hull i asfalten. En sprekk i ballongen eller et strømbrudd i hjemmet. Det er når jeg føler det slik, at jeg prøver å gi meg selv litt ekstra tid og selvpleie. For vi alle kan oppleve at vi mister grepet på rattet. Det er ikke lenger noe klar retning på hvor veien går videre, sant? Da prøver jeg å stille meg spørsmålet, om hvorfor jeg har havnet på bakbeina denne gangen. Hva kan jeg gjøre annerledes, for at dette ikke skal skje igjen? Hva står i veien for å nå målet? Som regel hjelper det å snakke med noen av mine nærmeste. De har svarene, når jeg står der som et stort spørsmålstegn. Jeg får grått tårene ut, mens klumpen i halsen blir mindre og mindre. Jeg går ikke lenger i blinde, men ser klart igjen. Et pust i bakken for å finne fokus kan også være nøkkelen til suksess. Det å være selvbevisst generelt, har hjulpet meg masse når jeg er litt forvirret(?). Jeg tok et møte med meg selv rett og slett. Så nå skal jeg finne frem kartet og kompasset slik at jeg ikke havner på feil planet en gang til. Vi alle detter en gang i blant, men det er hvordan vi takler fallet som bestemmer hvor hardt det blir. Et litt tankefullt innlegg i kveld.

Likes

Comments

God onsdag kveld! jeg vil bare titte fort innom før jeg legger meg. De siste dagene har gått i et kjør fra morgen til kveld, så jeg prøver og få mer tid til å oppdatere dere fremover. Uansett så håper jeg at alle har hatt en fantastisk Valentines day! For meg er det viktigste denne dagen å vise at jeg bryr meg om de rundt meg. Det kan være en telefon, en melding eller å spandere kaffe på kjæresten eller en venninne. Det spiller ikke noen rolle hvor stort eller lite det er. Det er tanken om å være snille mot hverandre som betyr noe for min del. Spre litt kjærlighet rundt seg! Rose hverandre, i stedet for å rakke hverandre ned. Vise at man setter pris på hverandre, uansett oppturer eller nedturer. Nå lukker øynene seg mens jeg skriver, så vi får heller ta et dypdykk i slike temaer litt senere en gang. Vi snakkes snart hjerter!

Likes

Comments