At være bange for at flyve ...

Kender du følelsen?

Du skal afsted på ferie og kan slet ikke vente med at komme ned i varmen og slappe af, men inden du kan slappe af, skal du først lige have overstået flyveturen? Mere end hver fjerde dansker har oplevet ubehag under en flyrejse men kun omkring 1 procentdel bryder tabuet og er åben omkring det. Det hjælper os i check-in, på gaten samt steward(esserne) rigtig meget, hvis du fortæller os hvordan du har det med at flyve. Vi vil rigtig gerne dele ud af vores oplevelser og erfaringer. 2017 blev det sikreste år for flytrafik, hvor kun 73 personer omkom. Det er langt færre en hvad der dør i trafikken hvert år. Men hvorfor er vi så bange for at stige ombord på en flyver? Er det følelsen af at have mistet kontrollen? Er vi mest af alt bange for tanken om at sidde i en lukket rum? Eller noget helt tredje? Del endelig ud af dine tanker, følelser og oplevelser.

#brydtabuet #tabu #flyskræk #flyangst #flyveangst #flytryg #oplevelser #tanker #følelser #del #fagprøve #fagprøveskrivning #bangeforatflyve #flyskrekk #angst #klaustrofobi #psykologi

PS. Det skal lige siges at jeg ikke selv er bange for at flyve, men at jeg i mit arbejde beskæftiger mig med passagerer som er bange for at flyve. Jeg har al respekt og forståelse for de som lider af flyveangst, og har derfor valgt at skrive min afsluttende eksamen omkring lige præcis hvordan vi kan gøre en rejse meget nemmere når man lider af flyveangst eller flyskræk. I den næste tid vil mine indlæg, bære præg af min opgaveskrivning og netop dette emne.

​​

Synes godt om

Kommentarer