Her får i en rigtig nem og lækker opskrift på en pasta/kylling ret med tomatsovs.

Det er egentlig ret ligetil, især fordi man kan putte lige det tilbehør i som man gerne vil og som man lige har derhjemme.

Til retten har jeg brugt: (2 personer)

2-3x kyllingefileter
1 dåse hakkede tomater
1 lille dåse tomatpuré
1 dåse majs
1 rød peberfrugt/paprika
1 fed hvidløg
Kokusolie

Til start stegte jeg kyllingefileterne. De er stegt i kokusolie for at gøre kyllingen mere saftig. Pas på de ikke bliver stegt for længe. Derefter skar jeg kyllingen ud i tern og puttede det i en gryde, sammen med hvidløg, de hakkede tomater og lidt tomatpuré for at gøre sovsen lidt tykkere og med lidt mere "rigtig" tomatsmag. Personligt synes jeg at en tomatsovs hurtigt kan blive vandet og kedelig..
Derefter skar jeg peberfrugten ud i skiver og tilsatte skiverne og majs til sovsen. Mens at pastaen kogte, stod sovsen bare og simrede. Man kan jo putte de ting i som man synes er lækkert. Jeg tænker at jeg på et tidspunkt skal prøve at putte lidt broccoli i.

Det er en ret som er dejlig nem at lave, personliggøre og budgetvenlig. Resterne er nemme dagen efter at medbringe til frokost/aftensmad på arbejde dagen efter og varme igen.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Kender du følelsen?

Du skal afsted på ferie og kan slet ikke vente med at komme ned i varmen og slappe af, men inden du kan slappe af, skal du først lige have overstået flyveturen? Mere end hver fjerde dansker har oplevet ubehag under en flyrejse men kun omkring 1 procentdel bryder tabuet og er åben omkring det. Det hjælper os i check-in, på gaten samt steward(esserne) rigtig meget, hvis du fortæller os hvordan du har det med at flyve. Vi vil rigtig gerne dele ud af vores oplevelser og erfaringer. 2017 blev det sikreste år for flytrafik, hvor kun 73 personer omkom. Det er langt færre en hvad der dør i trafikken hvert år. Men hvorfor er vi så bange for at stige ombord på en flyver? Er det følelsen af at have mistet kontrollen? Er vi mest af alt bange for tanken om at sidde i en lukket rum? Eller noget helt tredje? Del endelig ud af dine tanker, følelser og oplevelser.

#brydtabuet #tabu #flyskræk #flyangst #flyveangst #flytryg #oplevelser #tanker #følelser #del #fagprøve #fagprøveskrivning #bangeforatflyve #flyskrekk #angst #klaustrofobi #psykologi

PS. Det skal lige siges at jeg ikke selv er bange for at flyve, men at jeg i mit arbejde beskæftiger mig med passagerer som er bange for at flyve. Jeg har al respekt og forståelse for de som lider af flyveangst, og har derfor valgt at skrive min afsluttende eksamen omkring lige præcis hvordan vi kan gøre en rejse meget nemmere når man lider af flyveangst eller flyskræk. I den næste tid vil mine indlæg, bære præg af min opgaveskrivning og netop dette emne.

​​

Likes

Comments

Hej og velkommen til mit blogger univers.

Et sted hvor jeg vil dele lidt ud om min hverdag, tanker, opskrifter og beauty tips.

En vigtigt fact omkring mig, er at jeg virkelig obsessed med mit arbejde ! Nok til at mine familie og venner nok er ved at være ret trætte af at høre om flyvemaskiner en hel dag 😜

Jeg er kærester med Mr. C og har kendt ham siden 2010 :O Det er efterhånden en del år.. Sidste år valgte vi at flytte sammen i vores lille hyggelige hule, hvor vi blandt andet fik lavet nyt køkken. Eller det vil sige, 24 timer efter vi havde fået nøglerne til lejligheden, havde en veninde og jeg revet det gamle køkken ned, mens Mr. C var på arbejde.. Ups... Så tvunget til at lave nyt køkken fik jeg mit drømmekøkken 😏

At lave mad har aldrig været noget jeg råbte hurra for.. Faktisk har jeg forsøgt at slippe uden om hvergang der skulle laves mad.. undskyld mor.. Men sandheden er nu engang at man (desværre) ikke kan leve af take-away hver dag, selvom jeg personligt ville elske det... Jeg forsøger derfor at finde inspiration til nem, sund, lækker og budgetvenlig mad. Noget som er lidt af en udfordringer, når det som oftest er nemt at lave ikke er specielt lækkert, det som er sundt sjældent er særlig budgetvenligt..

Personligt har jeg ALDRIG rigtig været en rigtig pige pige.. Da jeg var barn mente min familie altid at jeg skulle have et par over-alls på og noget skidt under neglene.. Men man må sige jeg er kommet lidt efter det som jeg blev ældre. I dag kan jeg tælle en skosamling på over 100 par sko... Nogle af dem aldrig brugt.. Men man ved jo aldrig hvornår man lige mangler et par guldfarvede palliet sko, vel? 👠
Men sådan noget som forskellige hudpleje produkter (Amazing space for the win!!), hårprodukter osv. er altså også gået hen og blevet en ting jeg ELSKER at bruge min tid på.. og nej.. jeg kan ikke finde ud af at lave contouring og I skal nok heller ikke forvente de vilde make-up tips herfra. Min tips til lækre produkter - Det skal jeg nok give jer..

Jeg håber I vil følge med 😁

Likes

Comments